美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今季ACS點解冇人睇係咪主題冇versace咁搶鏡
但覺得暫時S3個頭開得幾吸引
Malignant又真係幾撚搞笑
Y the last man原來都係今日出
已經出左3集
發覺ted lasso幾好睇。
短短地一集又會有感動位 同埋真係幾搞笑
睇佢地仆街
邊個恰Greg一定有報應
原來你咁愛greg

由S3 teaser啲tom scene個背景睇
我懷疑佢比人降咗職孭鑊
Greg算係咁多個character中比較貼地個個 多少少共鳴姐

Teaser 9成用黎fake人
不過Tom收皮我都會開心既
tom要同greg難兄難弟咁最好笑
bear on the floor果集佢地幾有愛
睇佢地仆街
邊個恰Greg一定有報應
原來你咁愛greg

由S3 teaser啲tom scene個背景睇
我懷疑佢比人降咗職孭鑊
Greg算係咁多個character中比較貼地個個 多少少共鳴姐

Teaser 9成用黎fake人
不過Tom收皮我都會開心既
tom要同greg難兄難弟咁最好笑
boar on the floor果集佢地幾有愛

屌喇星打左bear
此情不在了 由Tom諗住卸膊俾greg開始,Greg已經醒水,好彩一早keep住d證據

期待Kendall同Greg會有d咩火花
要睇了希望有字幕
預左冇先
今晚睇住scenes from a marriage先
本身睇trailer覺得好悶,但男主條痴漢係首映咁癲 宜家要睇了
開左套white gold
無期望下睇睇下又幾過癮
一路睇一路期待男主會唔會仆直
greg好耐之前已經開始保護緊自己
除左碎紙 又試過放料比gerri
扮傻仔

今季有d新角色都係投資者 可能想吞左waystar royco
S3會唔會老土發展: kendall反反下老豆 發現屋企頂唔住外敵
最尾回歸團結救全家
咩事有幾癲
講緊真人定個角色
希望Greg今季會有囡,你覺唔覺佢好似對Connor個trophy wife好似好有興趣咁

Kendall又聯手外人 S1已經fail過一次了 會唔會又黎多次
哦 i see
以為講緊y the last man
佢好似真係有女
其實佢同willa幾襯兩個好似幾啱傾咁
又係普通人背景入左呢家人度

可能kendall今次浪子回歸打外人呢
y the last man就係睇trailer已經覺得正本身唔知有依套
scenes from a marriage trailer好唔掂
第二季似大家都heartbreak了
想講Jesse Armstrong話Connor個角色係not for company but slowly come in line
呢個show話四季會完,睇來Connor今季會入局

Kendall聯Naomi啦,想佢地一齊返
仲以為Rebecca同Ted會撻著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞