美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我都係
我仲心諗點解條友咁似hunter(根本就係佢黎) 睇黎我要去面壁思過
2 Sep 2022
我就係睇左依個interview覺得佢個人有d怪,不過靚女係咁
我對佢真係無乜印象
除左Westworld套套都會睇
其實Lexi同Rue係由細玩大
不過Rue貪新忘舊
Karolina呢d 3,4線冇乜金句 又唔係gerri級
Jess今季反而應該多d機會出鏡
話哂jess都曾經有啲表現S1尾kendall密謀緊叛變
jess用錯wifi print野 張紙唔知print左去邊
嚇到kendall佢地狂屌佢 仲有冇人記得
hacks死忠表示啱聽
我都覺得佢幾大機會死
佢正過S1個女主好多

係咪影射左 Jules想占有Rue, 不過Rue 同Lexi cp左=背叛佢 just ff
我記得佢好似有係Kendall做左柒野之後偷笑
佢都幾順眼 跟得Kendall都係有能力既人
真 Beck個種周街都會搵到
Love個種氣質好難搵
佢個種氣場好似terrace house既Lauren Tsai唔知你識唔識

如果佢死,我會棄
Beck係臭雞格
Love嗰種係隱藏自己去等你發掘咁
勁耐無入黎
最近先得閒 睇lucifer 好好睇 無爛既一套劇
9-11 Seaosn 5
FBI season 4, FBI : Most Wanted season 3, FBI International(新衍生劇)

好多劇睇
beck太普通
lauren tsai我知呀
不過劇情上其實S1好睇啲
S2就女主角特別過S1 (靚啲)

有冇睇過hill house先睇過就會鐘意咗佢
就係睇完hill house先開始留意佢
kendall做咁多柒野佢都跟住kendall不離不棄
又(好似)冇出賣過佢
今次civil war又即刻回歸 .......
kendall一定係比好高人工佢

呢個係我最期待的畫面
印象中Lauren Tsai好似拍過套美劇 同埋Marvel有請佢畫畫嗰啲
一開場果陣佢對lexi好差
lexi真係聖人黎又青梅竹馬feel gfable
驚S2洗黑佢
我諗hbo發夢都估唔到ww會搞成咁除左got爛攤子之外
嘩S1個勢幾勁呀依家諗返起當時咁投入討論都有啲唏噓
Lexi走入廁所關心佢,Rue仲要鬧番人轉頭 Lexi之後都冇嬲佢仲要隨每隨到
依家好嬲點解Sam cut左唔拍Rexi係carnival kiss面豬登個scene
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞