美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

綜合所有critics 2020新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2020

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字

OMG
唉個nephew原來角色咁重?
剛剛睇完第一集
He is my favorite character
Succession正在每個character都好重要,好容易投入到

頭幾集係慢熱啲,去到ep4定5開始入戲肉,會睇到停唔到
第一集好撚亂
勁多人, 個女個老公又好似好重要
但求其, 愛brian cox
依套唔叫亂喇, 你試下睇Dark同My Brilliant Friend個啲先癲,要睇住關係圖先記得

老公叫TOM,又係好正,其實成套無乜人係唔正

老豆係成套靈魂,你宜家慢慢睇,睇晒應該S3就出爽皮
好撚亂
我睇fargo season 2, 第一集個家族7,8條友
其他主要出哂又多六七個
On9點記, 有啲憎兄弟姊妹劇(嘅第一集)
The Other Two
Scenes From A Marriage
The Green Knight
Dune

打手留名
有無人睇左BBC Vigil ? 已經播左兩集, 值唔值得追?
Lm
呢排冇野岩睇
shiv fucking roy個pose會唔會太能型
L TO THE OG
係咪唔鐘意佢
都明 一開始太多人好難投入
但succession呢班人比其他劇有特色好多
好快就自然記得哂
why not wwdits

green knight睇左少少又真係幾玄下睇睇下開左另一套
之前就真係小貓兩三隻
呢排黎緊先係戲肉終於開始
Only Murders in the Building頭3集已出
You 十月先上
已經唔記得咗點解Joe最後同Love一齊咗淨係記得佢被Love困住咗間密室
然後就記得最後佢係花園淋下草見到隔離屋條女又想搞人
等睇你地討論我再考慮睇唔睇 之前hacks都係咁
本來想殺Love, 但搞大左人個肚, 所以要埋單
暫時OK, 少少煩
不過我以為佢係跑腿, 要好後先重要, 聽哂人秘密個啲
最煩/唔鍾意暫時係Tom, 雖然求婚個度笑撚咗
succession EP2個尾已經好精彩
你ep2已經覺得精彩 咁我真係恭喜你
可以除定褲打後都勁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞