美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
2個主題可能冇咁吸引
但之後其他都好正
ep3得意, ep4 ...睇左就明

叫你女朋友睇wwdits
呢排日日有劇追都係正常
如果無咗Maeve肯定成個reddit暴動
佢呢排追韓劇
有推介佢睇WWDITS 叫佢由電影版入手
但佢話遲下

準備同佢睇sex education新一季
有冇人睇緊American crime story s3? 睇左一集先知個阿嬸係Sarah Paulson
頭先睇完the other two s2e7
呢集會唔會係全套劇既best episode勁撚好笑
又完得靚
here
佢又發功雖然唔熟linda tripp真人背景
但睇佢演真係好正完全演活咗咁款好摟打
其實劇仲好睇過電影版
我見有人估佢地S3會emotionally一齊但physically分開
都好反枱呢個發展
做得好好,完全認唔到

係咪好多人都加大左個鼻
好想知外國啲醫院係咪真係咁多演員入去做跟尾狗
我諗就算係都唔會比佢亂鳩咁自由活動笑死
同埋brooke果邊成part都笑到仆街
由佢喺個panel出場開始

每次睇佢中伏都好高質

仲有開場個vouge questions
佢次次拍acs都好正
應該化妝做左幾多功夫克林頓兩公婆又係好似下
s2 佢無份,不過都好睇
由於棄左S2既關係
我頭先臨收工都特登飛住睇左S3 finale
S2都值得睇
係daniel criss carry哂咁滯
ep8抽人gaybait造新聞水都笑死我
廁所嗰度

care bear
未睇ep8
btw ep7 panel講女showrunner brooke點解up唔出明明早幾集先話自己睇fleabag
啲劇情傻撚咗做乜撚班男人著底褲打交
https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

當痴線佬遇上一個比佢更痴線嘅人
嘩屌臨尾
Full fucking beast
最尾個theme song一轟出黎真係扯扯地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞