美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
都幾有興趣睇佢地鬥癲
love靚咁多都想搵第條女
笑到我仆街
Conor俾意見個個位
竟然係conor俾意見
S3 個ruby 愈睇愈正
屌 睇完Dune, 講真唔多鐘意佢個世界觀,太四不象落難母子逃難記

仲有part 1 Zendaya 戲份少到10分鐘都唔知有冇,臨尾先開始真正出現,應該留待part2先多戲份
Btw好鐘意聽佢做”narrator”把聲好好J
OMFG

Greg一開始又柒 pope follow you

雖然假波
https://youtu.be/xAN1ThhTWsE

you出咗trailer, Love會唔會rap
Adam咁大
近排睇完succession
Jeremy Strong講season 2主要係用crime and punishment塑造角色
睇咗1/4左右
新女叫咩名
一見返佢柒即刻好有親切感succession返黎了
conor終於有位入佢地
logan心諗如果得返conor喺身邊今次死撚硬

幾時上

會唔會rewatch s2 ready s3
如果呢個台可以集合哂每一輪
RT+metacritic最高分既劇咁就屈機
可惜依家睇佢個list都唔算多劇
都有啲想
17號前 ...比啲掙扎應該得雖然每個禮拜堆劇都排緊隊
今個星期新個開個d仲未睇
Y:tlm仲未有字幕唔係好想開
不過琴日一日睇晒Sex Education

Succession我應該10月可以rewatch
不過想睇多次You s2
睇完trailer先醒起Love原來咁癲
尋晚通宵睇哂sex edu
笑死
牆頭草Greg今季痴Kendall 希望唔好係重要關頭陰佢啦
Connor一心諗住r水選總統 Logan邊會睬佢
佢係咪入左啲咩邪教
u r many things but u r not murderers睇到笑左 個therapist炒得啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞