美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
係咩上集都覺得正常OK個linda用excel幫佢分析仲笑咗
今集未睇
係, 吸引力差左, 我見ep3 都少左好多人睇。Linda 係仆街,但節奏好似太慢
今季個theme對比起前兩季係冇咁峰迴路轉
不過以8婆食花生角度暫時都覺得ok
終於睇埋Y ep4
355救全家又好人
最尾班女人咩料收埋咁多野
Harassment 同 murder 比真係冇咁刺激
ep4 355真心型到喊,係咁幫Y執屎
兩個比較,Y真係好撚垃圾

個班女人勁癲成間超市
第二集已經好撚癲
仲有得超越
衫都幫佢洗埋
救佢果陣幾驚佢累355比班女人射中
霸咁多糧 唔怪得知軍閥咁
Y家姐其實都幾仆街架車
但又有啲睇佢地慢慢炒車既感覺
今日midnight mass / WWDITS
啲劇追極都追唔哂
仲有套foundation睇人試味先
再加埋ted lasso
有排睇
我仲睇緊sw visions
Nine perfect strangers就等下先
忙過返工
visions未開
仲有acs / other two 同今日果啲
Foundation賽後反應班人講到套劇拍得好靚咁好似有d潛力
出軌仲要賴老公,強加自己諗法落佢度,唔為個女著想,自撚私即日走仲要去三個月,除咗臭閪真係諗唔到其他形容詞

未試過睇到中間要pause透大氣,實在太嬲同埋唔想望到呢件cunt
剩係對Y條線有興趣
其他線太多女人 遲d肯定好煩膠
Y家姐究竟有幾驚佢老母死都唔肯去DC
The Other Two
ep9
ep10
睇完ep9表示臨尾暴風雨前夕
Y線會比個仆街仔激死
其實條女都等於飛左佢咁滯仲扮冇事搵人
家姐線有啲walking dead feel
白宮線女人內戰
為左唔想見老母可以去到幾盡比個trans fd知道分分鐘打撚死佢
自私到爆真係 ....又任性又懶係受害者咁
連個女都冇勇氣面對
講講下仲話要訓 聽日先再講一早起身即刻敗走
呢件女人真係極品
完全代入哂jonathan個角色 好無奈
男方冇自尊心之餘仲要扮理智,唔發脾氣唔踢佢出房,問長問短之後仲攬住一齊瞓做乜9
第朝先揾啲fd出氣仲跟老婆schedule俾佢見個女?做男人做到咁好廢囉
所以話有啲嘢一隻手掌拍唔響
因為佢冇諗過自己老婆突然會講呢堆野冇留意一路以黎老婆已經
太震驚太唔真實 一時之間唔知點反應 接受唔到
第日朝早佢仲process緊
同埋睇佢地ep1 佢地兩個之間關係佢比較被動啲
我見reddit個討論post仲分析埋佢本身宗教背景都有影響
咁又完一季

都唔知出唔出到S3
上埋hbo max都好似唔係好多人理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞