美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
shiv同roman覺得其實佢地內心都會保護對方
佢地3個心底係有感情
btw logan會唔會死雖然都想kendall加油但又唔想logan仆街死
雖然冇追但我見d人話依家otis拒絕左ruby跑返去maeve度
變相搞到下季佢冇得搵返ruby因為已經斬左纜
但maeve又閃左
兩頭唔到岸
廢青贏在起跑線
唔洗搵條女喇 佢去左跟kendall roy
355開頭以為係好冷血果d角色
但其實又幾貼地咁做野又make sense幾醒 唔係純粹殺人機器
白宮女人係咪帶住個女果個? 我睇到ep3 未睇4晏d睇
佢個女一仆街就好似斷左腳

我都想知之後點如果收視ok
呢d世界觀應該可以起碼都可以拍幾季
3點
重點睇個star有幾多hulu/fx野
冇留意開
以為佢呢排有咩打擊
FBI 3套劇一齊出
已經出左中字
又唔會想Logan死 剩係想Kendall贏
用一個睇住佢仆街既心態去睇
EP4 355係超型 男主真係睇到好撚炆
係帶住個女個pair
三季好喇,唔好拍咁多好在有d變性人中和,唔係全女好快睇到厭

同埋前總統個女好撚煩又樣衰
I am a blinders, I take your eyes first
Reddit見到有人話this is a horror movie for relationship
So true
今集好真實成集都好撚sad
好撚chur
oh my god啱啱睇完
睇到心到up撚哂
mira正仆街
形容得好
連個配樂都好恐怖片feel
Scenes ep2

睇到個人好大壓力
Reddit見到有人話this is a horror movie for relationship
So true
今集好真實成集都好撚sad
oh my god啱啱睇完
睇到心up撚哂
mira正仆街
(繼續未睇ep4啱啱先睇完scenes from marriage ep2)
355唔講廢話做實事咁 好正
果pair真係幾無助班師奶fd又瀨底佢地
不過套野好似冇乜noise

agger個肥婆算數啦成日想話事
見討論post好多人話應該一開始就趕哂前總統班親信走因為實搞叛變
trailer見到logan頂唔順咁款
睇左未
disney+有埋廣東話配音
scenes from a marriage之後係咪集集都咁撚癲
頂唔緊
之前見有個critic話下集ep3係暫時全年所有劇最正既episode之一
Dl左未睇,因為對SW變做日漫風格冇咩興趣btw佢一出出晒好多集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞