美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
毒毒地姐佢原本都係hill house先出道
未必咁快慣面對鏡頭/咁多人 仲要一出現就咁多擔正
BTW佢IG又係冇哂啲野係咪比痴線佬/婆狙擊
期待
可能會欣賞佢佢話過佢鐘意greg
kendall又叫做最照顧佢比間屋佢
你應該都知bob odenkirk之前心臟病發?
但早排已經復左工
希望4-5月有得睇
我都睇哂
好心個Y成熟啲世界末日呀宜家 仲成日講條女
佢家姐執身彩咁啱呢個timing殺男人真係絕
btw覺得355幾型

開始覺得人人係咪特登唔做呢d熱門野係咪驚太高調又比人拉
NP啲角色描寫真係好撚正講講下又搞到想重睇

覺得呢套野係兜圈搞到玩死左自己明明都幾有潛力
不過miss左S2個timing 又開新線 舊線又鋪唔返 之後新線結果半桶水
好理性既分析
但我成日覺得best drama/comedy呢啲大獎係人氣獎

因為都真係冇咩對手/懸念
最激烈都係mini series

仲有幕rue send msg同佢say sorry
佢都即刻好sweet咁
冇啦依家咁多人期待rexi 我覺得佢唔會寫實玩作對
嗰陣ww世界觀好屈
又mind blow
而家明顯越寫越差
一過左s1即刻露哂底nolan兩公婆
Hill House班底套midnight mass好似好多好評
過兩日有得睇
Peach又正過Beck, 雖然死得好on 9
你地要victoria bb 定 jodie bb ? 二揀一
咁樣迫人揀
peach最撚搞笑冇佢失色左
拍過legion雖然冇睇果季
啱啱睇咗review 幾期待下
尋日返屋企諗住睇scene from a marriage, 原來發覺上星期嗰集Nine perfect strangers未睇
Miss咗都冇為意
唔係幾信超越到hill house雖然hill house都未算神
尋晚本身諗住睇marriage ep2
但追完Y就唔夠時間
You係爽劇睇Joe點癲法 我唔理d劇情

冇睇過但唔記得點樣識佢,有見到佢個樣已經鍾意左
原來有搭下shoulder support Kendall雖然鳩下鳩下 原來都幾多外人support佢,反而家人就無
佢有幫netflix拍套戲
邊有好多外人外人都係當佢傻仔
幫佢手反老豆都係想搵著數姐Stewy果班

真正team kendall好似係得咁
但S2唔係幾得
S1果隻痴漢得黎又有啲現實

咁如果有時間要睇返啦S1都幾高質下
大家中秋節快樂
唔介意Lexi做劇情推進器 Lexi同Rue有感情線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞