美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
無字幕唔係好明個個Dr講d乜

355似係好服從個d agent,唔知佢有咩古惑
想知佢地點去SF
係咪一齊

Kendall會唔會玩鳩Stewy多一次
佢Andrew Garfield個套拍完未,好耐無睇過Daisy
好似啱啱先開始拍冇幾耐

stewy都算係咁又陪佢玩
應該係抱住: 今次你老豆死未嘅心態
係就好
paul之前好似比np入面另一條女食左
屌sameget唔哂佢講咩又懶得查字典
355似想搵返佢個組織班高層多啲佢地班特工突然自由咗都幾無助

btw死唔去個呀嬸今集一出場已經想打9佢
11月 12月先有番d野睇雖然都未必得閒追咁貼

Boba正呀
https://twitter.com/starwars/status/1443229087980457986?s=21
想快d睇佢兩個應該幾襯
Daisy好似紅唔起咁 NP值得得到更多noise
如果係Netflix播,一定熱爆
唔知係咪Kendall又主動R佢定點
仲有唔夠廿日就S3
係咪Daisy個friend,好似都唔差

Paul係劇中都乜都睇過晒,厭棄Daisy
10月31有Halloween special
下年仲多野睇
係咪想講唔係剩係得男性有Y染色體,有d女人都會有同動物,我大約get到既意思

355個個組織好神秘都唔知係咪同成單野有關係

個件肥婆又痴埋去,佢地依d線肯定會睇到好撚火滾
係呀 大學金髮果個 條女識食
唔知純粹係fd定之前新聞成日影到佢地兩個一齊
拍套咁親密咁有火花既劇好難冇感情
快啲撻著啦

見到佢喺ig最新post果堆nyc相
即刻FF Marianne未來去左new york同Connell會合同居
從此幸福快樂生活落去
覺得9成係
好興奮見證神劇回歸
期待呢套
仲有amazon rachel weisz / riley keough果兩套

對比起paul佢係少啲project
但注目度都幾高 都見好多fashion名牌搵佢promo
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1417165902118723615

擺喺netflix播總係有種cheap味唔知點解
Venom2 post credit
呢排咁撚多野睇都冇睇你都真係唔追劇架喎
聽日又多一套
冇咩岩睇我就唔睇我仲有幾套舊ge dl左未睇 btw有冇咩新劇好介紹
𥄫到佢地party咀咀果條八婆?
可能jamie去埋US做架両
唔係果件果條女係中學
呢件係大學Marianne新識果個有錢女
撩佢地3p果個

scenes from a marriage
succession
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞