美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
記得好耐之前有個tweet話cast左個黑妹做lexi gf
應該fake news掛
又到禮拜一精神虐待食糧
唔好丫屌
應該係fake見冇人再提過
Richie Merritt Jr, via instagram live, confirms his involvement in season 2 and states to his knowledge "the writer says Euphoria should be coming out in December or January."
今集scenes twitter 啲reaction.....

呢個最希望係fake
12月啦可以完美接住special ep個時間點
Lexi同fez應該係友誼姐
S1都無交流過 無鋪排過啲咩
Sam應該唔會寫到咁九唔搭八嘅
不過我都係ship rules多啲
我都覺9成9冇可能完全唔似會過電
Lexi塞比啲路人新角色仲有機

太悶

真係唔知聽唔出,佢拍完GFE都紅唔起
係囉,想知黑妹同beth會點

Netflix都幾on9 真係有錢做乜都得
成日拍垃圾,中左好多伏
如果有感情線,刀片已經準備好
唔知佢地既另一半睇到會點
準備Twitter 屌佢老母

Last two weeks
咁樣真係一次搞死兩個角色
有jake都冇用
佢之前同nightcrawler班底拍過套netflix戲又係聽講好垃圾
屌睇都廢事睇明明個班底聽落冇得輸一痴netflix個名即變伏

riley成日拍小品indie film不過佢應該都唔憂做
佢拍緊套amazon劇呀仲要唱埋歌期待
https://twitter.com/THESIXUPDATES/status/1442551893054554120
搞到果陣睇左小說劇透當了左件事
佢地拍100套劇 99套垃圾都唔驚 1套成功就當贏
救劇又唔係跟質素救
見有新仔出現
唔敢相信
肯定開始播之後就眨下眼又完
睇左幾集MAID
覺得nick robinson入面個look有啲似碧咸大仔唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞