美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
覺得roman唔算騎牆
daddy's boy最怕最痴老豆
如果logan黎緊睇重佢 佢實幫logan
屌你
好想搵人討論下呢輪播緊嘅劇
呢排睇完都冇得傾
追唔切
仲清緊上年啲劇
睇緊Normal People

Y最後一條精又劣劣地評
睇得太慢呢排
追返ted lasso先 啱啱開season 2
reservation dogs新一集同scene from a marriage未睇
太多劇成日唔記得reservation dogs存在緊甩哂
每個禮拜正常追緊heels / marriage / acs / only murders / other two / wwdits
準備開埋Y
我係what if / reservation dogs / scene from a marriage / wwdits

呢幾套都夠哂玩
巴打掛住留意港產片今年都就黎完
Y今晚開黎睇下咩料先
應該好多漫畫死忠標準好高
一樣覺得自己個line up冇死角
reservation dogs幾好睇下
有啲似taika之前係紐西蘭拍嗰套咁嘅feel
又係local community
其實冇停過睇劇
不過成日貪方便睇Netflix多

我有追呢度㗎
netflix仲有咩劇睇cut左十世
我有留意佢有咩新野上 但結果都係冇野睇咁滯
完全冇後悔過cut左

又成日做cd rom
之前有睇左3 4集
小品唔錯
但可能對比起其他追緊既劇 呢套平淡咗啲所以忘記左佢
同人夾緊cut唔到
睇咗
Katla (故事一般 係畫面好J) Brand New Cherry Flavor Never Have I Ever The Innocent 全裸監督 Tim Robinson
睇左兩集Y
悶悶地

睇緊ep1 暫時覺得ok
都幾多角色

有冇睇marriage同acs
一套都冇睇過
今年劇記住追返hacks

幾時呀呢套等到世界末日都未有
有我即刻磅水g持
依套幾好睇
未睇之前以為會唔啱口味
但開咗之後又集集準時追
下集條友好似放監返黎搵女主
Marriage開左少少咋 未有時間
ACS未睇過
10月1有
Margaret Qualley+Nick Robinson套maid
正想po呢條trailer睇完好似睇左套劇8成咁
https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8
marriage唔錯 幾特別
acs唔洗睇過之前幾季先睇季季唔同內容
s1高質好值得睇s2都唔差 但睇演技多
s3今季講clinton lewinsky醜聞 casting好正
Apple Originals Fall 2021 | Official Preview
https://www.youtube.com/watch?v=UL-rZg5yErE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞