美劇集中討論區(55) WWDITS S3 | ACS S3 | Scenes from a Marriage

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Sex Education | Season 3 | Trailer 2 | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=1Fwzw3X3EZ4
聽日就有啦
omg Otis同Ruby
Maeve個頭真係唔係好掂 紮起嗰陣都好啲 唔紮嗰陣成個joe exotic咁
btw 輪椅佬幾時先畀人推落山
咁單丁嘅一係就8 一係10啦
Charles啲父愛爆哂棚咁 個ex應該都係唔妥錫個女多過佢先走佬
Oscar幾cute但唔知係咪扮野 佢女友死之前話佢偷食唔知係咪講緊佢同mabel
producer 係咪想收刀片

cut撚左一集
zendaya出鏡3分鐘都唔知有無
Peaky Blinders好睇到仆街
啱啱睇到第三集
估唔到呢類型又拍得幾好,有少少the intern嘅感覺兩老好搞笑 我幾鍾意Oliver 對外人就好有energy 但自己一個有時就好down
好有性格
其實係咪final season?
唔知點解好似有d印象話係final咁
唔撚係丫
本身其實覺得個樂器女人鬼鬼地無啦啦對佢咁有興趣
佢地幾襯oscar flashback果陣幾型仔唔留鬚正啲

之前未知幾時有得睇: 好啦9集都收貨啦好過冇
宜家: 屌你老母點解得9集
Succession距離S3啱啱仲有一個月
好似好多人期待緊今日/聽日會放正式trailer
睇左兩集Y
真心覺得好睇
個評價值得再高啲

見到reddit個討論post有人話套劇有Handmaids vibe
我都覺雖然劇情唔似 但啲運鏡剪接氣氛拍出黎係幾有handmaid feel
呢套我睇咗一集,唔係好啱心水
仲未知 要睇s3岀嚟反應點先決定續唔續
reddit 依家啲人討論緊 Maeve有可能完埋今季就會走
因為佢好少岀嚟宣傳s3 見唔到佢
得啲interview先見到佢
唔知佢係咪忙緊拍其他嘢定點
啲人就估佢應該有機會呢季季尾會講佢去咗第到咁

今季終於講voicemail
唔該下季都要有Maeve
呢套算係電波紀錄片
雖然未必個個鐘意
但短短地建議你試埋ep3同4先 (2可以暫時skip)
我好似就係睇到2就停咗
等我睇埋新嗰兩集嘅only murder先
我女朋友先話我又開新劇有明明之幾日先睇緊ted lasso
thanks
佢靈魂人物喎如果走左套劇死硬
咁睇應該s4似final
如果s3又cliffhanger之後netflix cancel咁又有暴動睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞