[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#71

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
27GP950 有HDMI2.1
mini led價格開始便宜了
有耐性的網友可以直接等這款
啱啱係美馬買左xv273k 計埋運費5000左右 希望無事
呢個係幾吸引
如果未換PG32UQX可能都會考慮
如果冇,係咪都出到2k?只不過出唔到144?

所以護眼都係推薦benq?
咁一係就27‘’ 2k。一係就24 1080p?
祝巴打手氣好
中咩伏
冇事嘅
acer隻x27s會唔會嘈到直升機咁呀 記得舊時有前科喎
yes
冇g-sync ultimate可能有改善
X27 S
友達fast-ips+量子點+mini led背光
帳面上完勝而家d 4K 144HZ MON
X27 S
友達fast-ips+量子點+mini led背光
帳面上完勝而家d 27/28吋 4K 144HZ MON
但得27-28
asus proart系列係咪k字尾=跟個校正儀?
PA32UC
係咪停產左?
點解外國d網好似都冇
yes
香港好似仲買到PA32UC-K
屌呀
搵曬canada d網
pa32/27uc 之類 1000nits以上
都得返最撚貴個款
買唔起
香港PRO ART特別神奇
PA32UCG/PA32UCX-P平過外國成皮野
PA32UC-K都仲入到貨
不過PA32UC冇HDR calibration
本身話買咗xv283k但覺得4k用27吋唔係咁爽跟住退咗,
然後想等xb323k但要等三個月,
等唔切就想買pg32uq,
但依家又想等x27s,要半年...
等唔等好呢...
mon arm,連登燈,iloud mm都買齊係差個mon
唔想一路用55吋電視打機
話27吋唔爽 點解想買返27吋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞