FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
長期d3料
上星期認真打左40場wl 無rage quit
心態 技術上好左一大截
本來好似d3 1-1-4 無啦啦連贏4場上d2
依家上半場輸2球都唔會跳
場場都入到波 仲要好多時入2-3球
可能咁岩換左隊法國隊
用英超普通IF/普金同樣既價錢可以砌到隊法國dream team出黎
好大成功感

巴打可唔可以分享下個法國陣?

我都想巴打分享下個陣
有冇人知tots sbc係今日定連埋WL派彩一齊派
官網寫「it will be granted to you on June 28th, 2017」但又冇講幾點

呢家派咗

中左3隻垃圾tots...
dkt果包都起碼中隻immobile

我中左5隻垃圾,擺明叫人做多3次tradable

點解我冇既
我pc
官網寫「it will be granted to you on June 28th, 2017」但又冇講幾點

呢家派咗

點解我冇既
我pc

要做晒之前6個星期嘅tots sbc先有
長期d3料
上星期認真打左40場wl 無rage quit
心態 技術上好左一大截
本來好似d3 1-1-4 無啦啦連贏4場上d2
依家上半場輸2球都唔會跳
場場都入到波 仲要好多時入2-3球
可能咁岩換左隊法國隊
用英超普通IF/普金同樣既價錢可以砌到隊法國dream team出黎
好大成功感

巴打可唔可以分享下個法國陣?

我都想巴打分享下個陣

4231 2
laca 85
lemar 86
germain 86
dembele 85
sanson87
verrati 89
evra marq kosc sidibe
lloris
咁既陣先30萬 英超普金又低能力值 special就貴到on99

呢家派咗

點解我冇既
我pc

做晒都冇既
瞓身做左廿次,最好係得左閘阿朗素同迪斯高
你地資格賽中左咩tots card

呢家派咗

點解我冇既
我pc

做晒都冇既

Tots 球員係個ultimate pack 裏面

呢家派咗

點解我冇既
我pc

做晒都冇既

ps4入面有條友叫chowchow3係咪你黎

呢家派咗

點解我冇既
我pc

做晒都冇既

ps4入面有條友叫chowchow3係咪你黎

我係chowchow
不是chowchow3..做咩?
Daily knockout final 比對面隻buffon救曬之外,仲有人地係禁區外鏟住射入咗 屌你老母ea

Daily knockout final 比對面隻buffon救曬之外,仲有人地係禁區外鏟住射入咗 屌你老母ea

會唔會順氣返d
ps4 收coins tg: ajj18
真係好賤
決賽加時反勝2比1
暫停dnf當我輸
有無人用唔同acc 刷tots? 我已經刷左3次
頭兩次中垃圾第3次中Michael Keane
90分鐘
0比0對方走場
可以唔當佢輸
浪費我時間11contract
ps4 收coins tg: ajj18

6-7次入決賽次次輸緊張
屌你老母
本身諗住棄game,估唔到咁好彩打一次資格賽就拎到包,仲要抽到祖記隻巴西左閳
仲未派果6星期sbc既獎既
仲未派果6星期sbc既獎既

前幾日派哂架啦wor 你使唔使問下ea客服
想問下你地訂左fifa 18未?

我平時有時會同fd share 買DL版
我想問如果我fd 負責買dl 版
但預購d 金包就我要可以嗎?
我好驚佢買完隻game
ps4 直接幫佢下載埋d附加內容
即係金包
變左我無得用
想問下你地訂左fifa 18未?

我平時有時會同fd share 買DL版
我想問如果我fd 負責買dl 版
但預購d 金包就我要可以嗎?
我好驚佢買完隻game
ps4 直接幫佢下載埋d附加內容
即係金包
變左我無得用

網版偷跑3日 實版應該偷跑再多幾日
同埋印象中佢送既包有另一條code入既 所以正路唔會偷左你d金包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞