FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今期個tots sbc唔使買球員就已經做到 好易

一個阿根廷,一個巴西最易

我啲巴西仔撞晒league
拎左2千幾出黎買
咁多個星期加埋都應該用唔過5千

拎左2千幾出黎買

我好似做得4個
想問下根據過往經驗有咩送?

拎左2千幾出黎買

我好似做得4個
想問下根據過往經驗有咩送?

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2017/fut-17-tots

呢到有講

拎左2千幾出黎買

頂醒唔起巴西仔
用左arg買左5個人5k
柒拿左

好鐘意砌sbc 本身玩開英超陣,見到有幾隻sbc 無謂浪費咗佢

隻laca用左幾錢砌? 我都想砌但好似已經貴過十皮
其實sbc呢啲字眼點解 無玩開fut剩打season 諗住18開始玩
其實sbc呢啲字眼點解 無玩開fut剩打season 諗住18開始玩

Squad Building Challenge
打到4強有人用343 左邊閘左中場左翼全銅人
入到去34分鐘係依邊入左佢4球
又見有人個龍用銀人 牛油手
好鐘意砌sbc 本身玩開英超陣,見到有幾隻sbc 無謂浪費咗佢

Futbin依家話差唔多170,000左右,但本身有法甲人,所以應該唔洗咁貴
我用嚟做 後備殺手[/quote]
做果陣抽中隻tots 施拿 同兩隻銀卡tots ,都底既[/quote]
我已經瀕臨棄game狀態
宜加淨係做sbc
呢兩個禮拜都係4格delay2秒
大家有冇事?
意假係咪除左sandro 之外無選擇

LB
澳職個貝利沙又幾好用
前面靠佢入決賽
大家有冇事?

我5月到而家都係咁
大家有冇事?

我5月到而家都係咁

聽講話連咗去其他server?
大家有冇事?

我5月到而家都係咁

yes,5月開始淨係連到西歐

Futbin依家話差唔多170,000左右,但本身有法甲人,所以應該唔洗咁貴
我用嚟做 後備殺手[/quote]
做果陣抽中隻tots 施拿 同兩隻銀卡tots ,都底既[/quote]
本身都想做 但睇落又好似太貴 諗住直接買隻87算 同埋有d隊既人都好小人賣

if criscito
大家有冇事?

我5月到而家都係咁

yes,5月開始淨係連到西歐

長期4格,好順,冇事
屌那星做sbc 美職果兩隊人10k起跳...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞