FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
十個八個保送晒時間
做足六個禮拜果包派彩未

好似係28號派
Daily knockout包tots pack中左垃圾

中左Lloris

中左Lloris

中左隻英冠仔
4格都lag到仆街
仲打嚟做乜
有冇人知tots sbc係今日定連埋WL派彩一齊派
官網寫「it will be granted to you on June 28th, 2017」但又冇講幾點

中左Lloris

中左隻英冠仔

垃圾TOO
官網寫「it will be granted to you on June 28th, 2017」但又冇講幾點

呢家派咗

呢家派咗

中左3隻垃圾tots...
dkt果包都起碼中隻immobile
屌拿星成個禮拜去左旅行
冇得拎tots
season對香港人5格嬴緊1球半場又開始整lag你 無得輸

點做到?
次次入完人/比人入都會突然lag
wl唔會

我估開BT/做高流量既野掛
wl/season都有
好多時都係嬴緊先咁 到佢反超前你就順番俾你
打機打到咁為乜

最明顯係入完波/佢入完就PAUSE
之後一直lag
真係on99
做左8個tots tradeable全垃圾
庫存80+全部清光

呢家派咗

中左3隻垃圾tots...
dkt果包都起碼中隻immobile

我中左5隻垃圾,擺明叫人做多3次tradable
做左8個tots tradeable全垃圾
庫存80+全部清光

做左10次左右得1次walkout
長期d3料
上星期認真打左40場wl 無rage quit
心態 技術上好左一大截
本來好似d3 1-1-4 無啦啦連贏4場上d2
依家上半場輸2球都唔會跳
場場都入到波 仲要好多時入2-3球
可能咁岩換左隊法國隊
用英超普通IF/普金同樣既價錢可以砌到隊法國dream team出黎
好大成功感
全部tots都係中2萬幾蚊貨仔
想問下仲會唔會有promo pack
長期d3料
心態 技術上好左一大截
可能咁岩換左隊法國隊
用英超普通IF/普金同樣既價錢可以砌到隊法國dream team出黎
好大成功感

好快又儅會屌ea
循環黎
長期d3料
心態 技術上好左一大截
可能咁岩換左隊法國隊
好大成功感

好快又會屌ea
循環黎
長期d3料
心態 技術上好左一大截
可能咁岩換左隊法國隊
好大成功感

輸兩球好小事
尋晚WL上半場輸5比3
條撚樣寸77大巴瘋狂 L2 LR2 hold 成世
最後比我90分鐘連入兩球逼和要打加時

之後換哥斯達出黎
比我走甩左入埋反cup六比五
到我學返佢大巴 L2 LR2 玩成世

依d人五球入波唔係遠射就執雞
勁極有限根本唔會怕佢

佢肯定嬲到訓唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞