FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
打完wl,幾時派獎品

Fri 2am

咁耐
英超LM SIF MK定夏三世 好D 88SON用落 性價比 唔係咁高 求意見

講性價比Lw son is the best actually
英超LM SIF MK定夏三世 好D 88SON用落 性價比 唔係咁高 求意見

講性價比Lw son is the best actually

見到張89同88差勁遠
發覺fake shot 接波幾有potential 練下先
賣coins 1m

見到張89同88差勁遠

好少分別

見到張89同88差勁遠

好少分別

見親個陣有88以上son
就頭痛
wl係咪長期一格架?我玩左成30場未連過有5格,平時season 就有5格
wl係咪長期一格架?我玩左成30場未連過有5格,平時season 就有5格

lan線
尋晚4格都lag到仆街
見到大陸人名就唔撚同佢地打
幾多格都係lag到仆街
有冇人用tots Lloris
覺得好唔好
用隊墨西哥league隊對隊英超全明星 1-1 入加時
仆街對面仲要換bale s9 入來
玩條撚咩
點踢都唔順咁,都係抖返個星期先

lan線

真係插lan線先有5格?

lan線

信我
wifi無限delay
一轉lan線返唔到轉頭
出完綠格跳返得1紅格
唔係想走
綠格都斷線
得果100蚊又唔計一局
浪費晒我contract

lan線

信我
wifi無限delay
一轉lan線返唔到轉頭

一陣即刻9衝插返lan 線
屌你老母咩,堂堂出去代表香港打比賽打到咁鳩,睇replay 又想同我鬥猜波,如果唔係陣容相差太遠我唔覺得會同你差好遠,下年18 我課番多少少同你死過
我都廢事開名
屌你老母咩,堂堂出去代表香港打比賽打到咁鳩,睇replay 又想同我鬥猜波,如果唔係陣容相差太遠我唔覺得會同你差好遠,下年18 我課番多少少同你死過
我都廢事開名

個隊野全藍卡市值過千萬,一開波我已經知無得打,但估唔到有人踢得咁鳩,仲要其實我有一段時間唔係比門柱門將迫害,結果都唔知
我都廢事開名

個隊野全藍卡市值過千萬,一開波我已經知無得打,但估唔到有人踢得咁鳩,仲要其實我有一段時間唔係比門柱門將迫害,結果都唔知

打左咁多場都唔理對面係乜
只想打想要既攻勢
12馬真係我弱項
想OG算
我都廢事開名

睇到個猜字已經估到邊隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞