FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
同埋英超果隊已經冇乜好執 一執就起碼十幾廿萬

法甲我見你前面除左lemar全部都4星sm 會唔會考慮用martial 右閘psg果個都唔差

賓硬化好快冇氣 建議買隻後備cam 60分鐘左右換

rw呢個我真係唔識用 88果隻用左100場蝕左1萬賣左 換左86橙dembele

出game果時玩左一個月ut 4月先再玩番 你可以參考下

法甲中場用tolisso verratti matuidi好搶得
法甲中場用tolisso verratti matuidi好搶得

tots黎講 平既 sanson ,tots 巴西cdm 尼斯果隻法甲cdm呢幾隻都唔錯
有無師兄建議下點改善

施格臣 換 艾歷臣
謝各位大神意見
如果打cdm, 法甲 TOTS sanson, seri 定 cypien 會好的? 想要會守波好的既

3個都唔好 3個都係h/m 用fabinho
如果打cdm, 法甲 TOTS sanson, seri 定 cypien 會好的? 想要會守波好的既

得十皮

簡單D用matuidi ?
我隻st同對面cb 平排追波
我禁r2就比佢撞開
l2又慢過佢
係咪一定追唔到

Cypien
我三隻都用過 cypien 好撞好守 後上識入波

得十皮

我2 cdm 其中一隻係佢啦
果隻85 tolisso點睇

得十皮

我2 cdm 其中一隻係佢啦
果隻85 tolisso點睇

差一場上金二
得返一個機會

我仲有兩場使唔使送比你 而家25:13上左岸

要啊

tg:blackzhk 試下加唔加到
平時我剩低d場數都係own goal走場送win

岩岩撞到你

你隻c7 咁樣spin再volley入 冇野好講

三百萬嘅威力
我禁r2就比佢撞開
l2又慢過佢
係咪一定追唔到

anyone?
個陣有冇得再執?

玩開hybird 用意甲做骨幹

我禁r2就比佢撞開
l2又慢過佢
係咪一定追唔到

anyone?

試下l1 fake下跑下
直沖1on1正常黎講係唔夠cb撞
要令到隻cb失左位先得
各位大佬我係新手
岩岩嬴左每日淘汰賽
想問下幾時拎到callejon張藍卡
食錯 card
eng 轉 eye
半場已經冇氣
射幾勁都冇用
好在加時贏5比1
各位大佬我係新手
岩岩嬴左每日淘汰賽

贏左咪即刻比你as a reward
各位大佬我係新手
岩岩嬴左每日淘汰賽

贏左咪即刻比你as a reward

一入番menu只係多1000蚊
不過重新開game就有了
thanks

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞