FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
點解86shaqiri全部stat都高過86 willian
但willian就要14萬?
點解86shaqiri全部stat都高過86 willian
但willian就要14萬?

巴西英超Link
仲有1.5m 無人要、好慘
Ps4
Tele:yeehey11
想賤價賣埋佢算
有無人收

都就出FIFA18, 邊有人會收1.5m黎玩3個月

的人仲想收幾百蚊 笑左

大把人手機ONLINE GAME課完一個月就棄
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

賣左俾舊客,是但200蚊俾曬1.5m 佢算lu
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

我? 我今集真係無課,炒卡only
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

9月開始打無課1.5m有幾難
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

而家都收晒league抄條毛咩
D價都唔郁
我諗唔到重有咩野會升

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

9月開始打無課1.5m有幾難

我唔叻,叻既唔會賣剩coins無人要啦,但有無人用過 俾真錢買個d 炒卡programme? 下集想試下join
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

D價都唔郁
我諗唔到重有咩野會升

咁年年炒卡方法都一樣下話
Ps4
想賤價賣埋佢算
有無人收

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

D價都唔郁
我諗唔到重有咩野會升

差幾遠下, 尤其今年出咗SBC之後, 炒到痴撚哂線

的人仲想收幾百蚊 笑左

巴打課咗好多?

有無攻略?

D價都唔郁
我諗唔到重有咩野會升

除左最老土predict totw炒金人
最易做係snipe 消耗品或fitness 受傷果d
或者mon住d中等熱門人低買高賣
呢種係dup石仔式得閒做唔難
我開頭都係靠coin boost加咁樣起家

賺大錢要靠財力買同一張流通少既卡做市
或者臨出高分sbc 買定83up 既人等升但你要估中lor
呢種就要有比人多既本錢

其實下年上黎自然有貼市新聞
而家冇野發生冇得炒

今集做sbc開包抽中貴人賣左30萬左右
錢係易搵過以前

新手而家不妨儲多d exp等下集開game用coin boost都好緊要
果幾十場波計過拎盡好似有11-2萬
就算你懶唔搵野炒
Sbc 成日炒高d垃圾銀銅人10k一隻
其實等如抽獎
咩都唔做得閒睇下手上廢人有冇價都賺唔少
下集開個副ACCOUNT賣保送
好快發達
好快發達

plus洗唔洗再比錢?
搵人保送呢啲垃圾行為係咪香港人先會做 呢排DKT 咁多attempt 都嬴唔到
好快發達

plus洗唔洗再比錢?

唔洗
就算你懶唔搵野炒
其實等如抽獎

之前砌左幾隊西法德平民隊
每隊唔過萬
冇玩一排升左幾倍放晒
好快發達

plus洗唔洗再比錢?

唔洗

咁下次分兩個 account 好 d
反正由零開始
就算你懶唔搵野炒
其實等如抽獎

每隊唔過萬
冇玩一排升左幾倍放晒

所以話Futbin 真係好正
次次諗好隊新波想換血
一定mon住個價一排先
至少唔會響高位入市
今集價咁大波動
周時有你呢d 邊用邊賺情況
就算你懶唔搵野炒
其實等如抽獎

每隊唔過萬
冇玩一排升左幾倍放晒

所以話Futbin 真係好正
次次諗好隊新波想換血
一定mon住個價一排先
至少唔會響高位入市
今集價咁大波動
周時有你呢d 邊用邊賺情況

通常買人由最低價果d同人鬥bid
可以市價七八折買到
當然你要知價同有時間啦
入左個group, 個個話放決賽即係點解

保送?

其實有冇 d group 係技術交流或者買人心得?

保送?

其實有冇 d group 係技術交流或者買人心得?

其實點保送?點知決賽可以碰頭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞