FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
今日咩事
lag到呢

有必要一開波鏟傷哂我d人,再我次次控波就飛鏟埋來?
有必要一入波串尻我?
有必要70幾分鐘贏緊我2球,帶個波去自己角球旗之後暫停3次?仲要次次用哂30秒?
有必要我射出界既波,次次都唔飛,睇哂d片?

有必要一入波串尻我?
有必要70幾分鐘贏緊我2球,帶個波去自己角球旗之後暫停3次?仲要次次用哂30秒?

開咪屌柒佢依d垃圾

有必要一入波串尻我?

唔係喎 我今日都遇到佢
開mic屌撚左佢

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?
有無人對過hkchelsea

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?

wl開唔到mic

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?

wl開唔到mic

我係ut season撞佢
d3
完全唔勁

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?

wl開唔到mic

d3
完全唔勁

勁我就唔洗咁燥
點輸都唔想講太多,一係怪自己on9,一係怪Ea做尻我
唉,愈玩愈尻

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?

wl開唔到mic

d3
完全唔勁

勁我就唔洗咁燥
唉,愈玩愈尻

依類人真係好閪
入波後 隻人仔對手車輪咁fing再跑全場

有必要一入波串尻我?

D幾?香港人?

wl開唔到mic

d3
完全唔勁

勁我就唔洗咁燥
唉,愈玩愈尻

依類人真係好閪
入波後 隻人仔對手車輪咁fing再跑全場

為依d野嬲都幾無謂
其實我唔會留意
Tots個sbc你地有冇玩
Tots個sbc你地有冇玩

tots全部跳樓價,起碼蝕左幾十萬,仆街ea
尋日七千幾買左83簡迪
麻麻地鍾意用
一萬蚊放返出去
今朝成交左
尋日七千幾買左83簡迪
麻麻地鍾意用
一萬蚊放返出去
今朝成交左

趁有sbc賣撚晒啲卡佢
尋日七千幾買左83簡迪
麻麻地鍾意用
一萬蚊放返出去
今朝成交左

趁有sbc賣撚晒啲卡佢

砌返隊83以下同朋友打
隻 pereyra 平時六七百都冇人買
依家要二千五先買到
今個星期wl max. 8 Gold
終於平衡返少少
終於平衡返少少

反而冇玩銀卡所以冇玩

燒fitness卡=繼續有錢人屈
終於平衡返少少

反而冇玩銀卡所以冇玩

仲難打過之前
終於平衡返少少

反而冇玩銀卡所以冇玩

仲難打過之前

我都係用71-74個d 銀卡咋,無特別銀卡
節奏好慢,去到70分鐘已經無氣
今星期易打好多
feel到場場55 64波
無人識用skill moves扭黎扭去
可能咁岩好彩?
終於平衡返少少

反而冇玩銀卡所以冇玩

仲難打過之前

個個都TOTS銀卡金卡
tots卡用完唔知係咪handicap再加100%
只要你個人唔係白痴
個波會自動彈落你腳底
後衛會on99咁空一大個位比d tots單刀
射波9射都會入
向龍方向射個龍會生蛋
TOTS後衛加100%速
st甩曬後衛都會追到你
中場自動加100%迫搶
打幾場都係咁
終於平衡返少少

反而冇玩銀卡所以冇玩

仲難打過之前

個個都TOTS銀卡金卡
tots卡用完唔知係咪handicap再加100%
只要你個人唔係白痴
個波會自動彈落你腳底
後衛會on99咁空一大個位比d tots單刀
射波9射都會入
向龍方向射個龍會生蛋
TOTS後衛加100%速
st甩曬後衛都會追到你
中場自動加100%迫搶
打幾場都係咁

紅字場場都有發生 個CB會專登行前 放位比對面放直線
猶其入完波好撚多依d on9 script
搵緊一隻英超cm budget +_ 50000
有冇咩好推介?
或者有冇師兄用過 84 wijnaldum ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞