FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
EA要做你真係幾on9都有
第一球普巴0角度底線傳中
中紐亞腳彈入
第二球傳中中堅食曬身位唔起跳
第三球丹比利120度扭曬身龜速轆入
兩個後衛同龍好似比鬼嚇親
咁就半場3:0

琴晚我又係咁 班後防食撚哂屎
領先2粒可以派膠派到輸返5粒
又試過有場回傳比龍 然後對面條友埋黎迫訓低左又12碼
場場都入完波都唔夠輸
新手
想問用咩聯賽既球員好?

意甲或者法國普金球員martial, sissoko, kante, remy, ben yedder, diarra, zouma, varane 夠打上d1
連登logic 明星隊=唔俾輸 淨係靠屈卡 贏就一定靠堆卡贏 勝之不武 冇技術
六月中啦大佬 打得好正正常常隊波都過一二百萬啦

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

講計隊波幾錢,無人夠我本,0蚊 untrade隊

好撚嘢,untrade得嚟又夾到chem仲要咁啱位

我原本玩德甲 ,另一隊英超,望望下locker原來夠砌多隊
尋日打左幾場,好撚勁,兩隻防中封晒啲波,對閘沖晒上去都唔怕
唔知係咪本身cam都係前鋒,成日3隻以上走左入人禁區
有啲似以前玩424
SBC 要 loyalty chemistry , single player 連quit 10場 呢個bug仲work唔work?
EA要做你真係幾on9都有
第一球普巴0角度底線傳中
中紐亞腳彈入
第二球傳中中堅食曬身位唔起跳
第三球丹比利120度扭曬身龜速轆入
兩個後衛同龍好似比鬼嚇親
咁就半場3:0

琴晚我又係咁 班後防食撚哂屎
領先2粒可以派膠派到輸返5粒
又試過有場回傳比龍 然後對面條友埋黎迫訓低左又12碼
場場都入完波都唔夠輸

EA下年唔好叫fifa18啦
叫反cap18啦
屌你老味打咁多場
場場贏緊比人反cap
4個後衛夾住都可以比人頂入
SBC 要 loyalty chemistry , single player 連quit 10場 呢個bug仲work唔work?

其實佢唔係bug
你抽中既人個盾會變綠色+1chemistry
買反黎要打十場先變綠色

其實佢唔係bug
買反黎要打十場先變綠色

我的意思是,不用真的打十場,quit 十場都計,慳時間。
而家仲得?

其實佢唔係bug
買反黎要打十場先變綠色

我的意思是,不用真的打十場,quit 十場都計,慳時間。
而家仲得?

咁入左game打幾秒都係有扣到合約 有出場 ,夠10場咪有loyalty
贏3輸20
點射都唔入 場場上半場入2,3球直接quit
對左隊架仔
本身都知佢地十個九個鍾意9猜
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

可唔可以留低ID 想避你
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

burn 哥依家玩緊咩平台?
贏3輸20

唔休息下?連輸消磨意志,不如抖下再打
贏緊4:0
突然間in game禁咩制都冇晒反應,
出番去ps既主選單又冇事,唔係手制問題
然後對手禁Start,30秒後話我斷左ea server計我輸。
屌你老母ea
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

burn 哥依家玩緊咩平台?

我響Ps4
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

可唔可以留低ID 想避你x2
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

保送
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

保送

我覺得中東佬/香港人仲閪過架仔

頭先對返以前對過架仔 (唔係9猜果個)
佢隊波81我83
兩隊小組互放毒波鬥攻鬥封位
刺激到輸4比3都覺得開心
對依d對手先會進步
贏3輸20

巴打有追開呢個post 既都估到你實打到成個人勁燥
我諗每個人一燥就會進攻急,防守亂,加埋巴打你玩fut 好似冇耐,打WL 輸得多都正常

去食個宵夜心情靚返黎再打啦
贏3輸20

我諗每個人一燥就會進攻急,防守亂,加埋巴打你玩fut 好似冇耐,打WL 輸得多都正常

多謝關心 我都係想呻下
我知自己邊到做唔好 去睇左好多片學first touch, driven shot, skill moves, CT explain
pro player gameplay睇過 咩陣都試過 人仔又執過 長傳短傳又試過
反而打得仲差左
wl對住feel到係廢過自己既都輸
依家10次單刀有7,8次都miss 完全無誇張到 唔知做乜9
禁區內傳黎傳去就係唔識搵位起腳
基本上一帶住個波係中場行就實甩 一定要禁l2
唔明點解人地可以一路帶住個波行 都唔甩
每場起腳都係得個位數

呻完 聽日又要屌住踢埋佢
贏3輸20

Ching

如果1on1 keeper 成日都入唔到既,就去arena射下波,我岩岩開始玩都係成日唔入。但而家10球入8球
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

保送

可唔可以留低ID 想避你x3
對左隊架仔
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

保送

可唔可以留低ID 想避你x3

鬥跑鬥撞鬥遠射執雞,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞