FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想請教下30-40萬budget, 德甲前鋒,您地會用tots Werner / If 93 94 羅拔仔 / IF 90 Reus 或其他呢?

我打41212的

睇你個人打法同另一隻前鋒係邊個啦, 不過Reus就不了

另一前鋒用普金巴爾,CAM 用TOTS Stindl

普金巴爾好用咩

普通啦, 前鋒如有得簡,我用開有4星sm 的,用bale 主要係個陣可以full chem 用番tots Nacho 同 Tots Kolasinac 做左閘同右閘。

玩左成季,個人覺得SON 同意甲Peristic 最好用...4星SM 5星WF
我自己用緊隊百零萬
係D1遇到啲萬零二萬蚊既隊通常輸
反而啲牙朗隊多數冇踢得咁辛苦。。
搞到我而家見到普金隊會腳震

平時得兩三隻tots卡都話好d
依條友全藍 我第一次見咁撚豪

少年你太年輕了,「香港代表」餓死九旬老母都係全藍千萬大軍,呢d 先叫無得打

抽中某幾個所謂香港代表, 技術大家咁上下, 但係輸俾佢全藍陣, 果陣真係好灰。當然, 有某部分真係高手, 輸得抵
對蝗狗的話真係有隊疤狗就可以猜撚死佢,但可惜窮撚+呢集遲左起步。佢千萬大軍一個L1 三角藍C7 屈速已經話咁易

唔怪得佢出去比賽都比人tiki 撚狗咁撚
sor9ly
諗住放假等wl開即打
頭3場 場場半隊藍卡都遇到我隊普金隊
仲要個個有料到 我都係聽日後日執雞算
入左個group, 個個話放決賽即係點解

保送?

其實有冇 d group 係技術交流或者買人心得?

好似有個真.討論區既group的,不過我無討論之後俾人踢左

你都俾人踢
個server係咪又出事
連登logic 明星隊=唔俾輸 淨係靠屈卡 贏就一定靠堆卡贏 勝之不武 冇技術
六月中啦大佬 打得好正正常常隊波都過一二百萬啦
終於換走隻史杜列治
D頭腳永遠都差DD
換左隻86哥斯達即時有貨交
四比四入左三球
連登logic 明星隊=唔俾輸 淨係靠屈卡 贏就一定靠堆卡贏 勝之不武 冇技術

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

吓 依到唔係成日有人拎蛇贏同花順之後放上黎好威架咩

一二百萬夠你買得邊個?
買是彈一個tots英超前場都用完啦
講緊d明星隊係過千萬
唔知頭唔知路係度9up

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

咁緊係威啦
唔通上黎講保送威d咩

一二百萬夠你買得邊個?
講緊d明星隊係過千萬
唔知頭唔知路係度9up

明星咪明星 過千萬有咩問題 明星隊特別低賤 人地俾得多錢玩又唔得 唔想打明星隊咪去season囉 唔好又話人淨係玩皇馬呀
有技術一二百萬夠上elite啦

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

咁緊係威啦
唔通上黎講保送威d咩

繼續活係自己世界

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

老老實實
我0課起步keep到elite rank
一星期已經最少袋10萬
好運就四五十萬起跳
我第一星期開始玩冇停過
宜家隊波都值8百萬
有心玩第一星期起步你宜家都揸同花順啦
輸人輸陣我都冇所謂
技錢不如人有咩好講

多數係ea 作怪唔比我入波或者delay冇得正常發揮先至最冇癮

如果加埋對手9撚屎真係會著火

Fifa真係少有會打到躁既game
認真便輸了
我自己用緊隊百零萬

少年你太年輕了,「香港代表」餓死九旬老母都係全藍千萬大軍,呢d 先叫無得打

阿ken哥,咩年代呀,網名都仲係幾年前個名 ea送錢俾我我無計架喎,唔俾人玩藍卡去打season丫嘛
我自己用緊隊百零萬

阿ken哥,咩年代呀,網名都仲係幾年前個名 ea送錢俾我我無計架喎,唔俾人玩藍卡去打season丫嘛

做乜自爆
唔講唔知講緊你
餓死九旬老母咁慘點忍心贏你

講下o者我有撚本事咩
幾時出意甲tots?
幾時出意甲tots?

出左啦
反而我想知今期daily tournament 送邊個?有冇人知呀?
幾時出意甲tots?

出左啦
反而我想知今期daily tournament 送邊個?有冇人知呀?

Callejon

一二百萬夠你買得邊個?
講緊d明星隊係過千萬
唔知頭唔知路係度9up

明星咪明星 過千萬有咩問題 明星隊特別低賤 人地俾得多錢玩又唔得 唔想打明星隊咪去season囉 唔好又話人淨係玩皇馬呀
有技術一二百萬夠上elite啦

打完d coin要用番廢卡
用勁卡勝之不武
[quote]想請教下30-40萬budget, 德甲前鋒,您地會用tots Werner / If 93 94 羅拔仔 / IF 90 Reus 或其他呢?

我打41212的

睇你個人打法同另一隻前鋒係邊個啦, 不過Reus就不了

另一前鋒用普金巴爾,CAM 用TOTS Stindl

普金巴爾好用咩

普通啦, 前鋒如有得簡,我用開有4星sm 的,用bale 主要係個陣可以full chem 用番tots Nacho 同 Tots Kolasinac 做左閘同右閘。

玩左成季,個人覺得SON 同意甲Peristic 最好用...4星SM 5星WF[/quotekolashiac tots打左閘真係坦克黎

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

講計隊波幾錢,無人夠我本,0蚊 untrade隊

你渣條蛇點贏同花順
搵黎講

講計隊波幾錢,無人夠我本,0蚊 untrade隊

好撚嘢,untrade得嚟又夾到chem仲要咁啱位
EA要做你真係幾on9都有
第一球普巴0角度底線傳中
中紐亞腳彈入
第二球傳中中堅食曬身位唔起跳
第三球丹比利120度扭曬身龜速轆入
兩個後衛同龍好似比鬼嚇親
咁就半場3:0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞