FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌你老母咩,堂堂出去代表香港打比賽打到咁鳩,睇replay 又想同我鬥猜波,如果唔係陣容相差太遠我唔覺得會同你差好遠,下年18 我課番多少少同你死過
我都廢事開名

睇到個猜字已經估到邊隊

算啦,可能人地講緊電話呢
不過代表香港比賽好心唔好踢得咁鳩
你搶唔到我波靠屈速都唔駛發哂老脾要睇我replay
我都預左輸咁樣同你踢
綠格都斷線
得果100蚊又唔計一局
浪費晒我contract

好同意
屌你老母咩,堂堂出去代表香港打比賽打到咁鳩,睇replay 又想同我鬥猜波,如果唔係陣容相差太遠我唔覺得會同你差好遠,下年18 我課番多少少同你死過
我都廢事開名

睇到個猜字已經估到邊隊

我都預左輸咁樣同你踢

邊隊
有冇pc巴打放coins
打到訓著
想學野,有咩fifa youtuber介紹
點解走場唔減一次機會?
一場傷三件
我都廢事開名

睇到個猜字已經估到邊隊

我都預左輸咁樣同你踢

邊隊

開名啦,等大家避下嗎
今次WL都唔知輸幾多場12碼
我都廢事開名

睇到個猜字已經估到邊隊

我都預左輸咁樣同你踢

邊隊

開名啦,等大家避下嗎

算啦,上到高ranking 就好難避
依到惡到replay都唔比睇 明星隊又唔比用

慶祝show respect都唔得
插lan線咪又係delay

咁係咪你網絡渣

咁係咪你網絡渣

hkbn

boras legend

咁係咪你網絡渣

hkbn

x2 轉完lan線變神仙
插完lan線仲要係setting到較喎

boras legend

仲有Dirty Mike
今日見到驚多人玩保送,2分鐘見到超過5隊唔同人係度玩。有實力上到金1就好心唔好玩保送啦
今日見到驚多人玩保送,2分鐘見到超過5隊唔同人係度玩。有實力上到金1就好心唔好玩保送啦

Save more time and more relaxing
係咁輸
今個wkl打到銀3唔打luu

成隊千萬大軍踢到咁鳩屎仲要得36 場,我就唔欣賞喇
請問今期資格賽送西甲邊個球員?
請問今期資格賽送西甲邊個球員?

Rm cb Nacho
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞