FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
炒卡

拎唔到 成日決賽輸on9波。3:0都俾人反勝

係咪路呀

真係玩到好灰。好似俾EA玩咁

我ut season d4
今周第一次打wl 資格賽
用左大半quota都只係贏到3場
好似冇乜可能全勝咁

抽到對手屎咪贏到

睇怕都要係咁

我都係第一次打
打左20場贏左13場
對我呢種悠閒玩家
WL最大壓力其實係要打足40場
自己一次玩唔到5場 如果唔係就會冇心機玩開始hea

我都想感受下wl正賽既delay
應該識既招數都學晒都重係咁廢
今星期tots 星期幾出同陽咩聯賽?
有無人做左個波蘭超player of the season sbc
好似幾勁
我諗今個星期又係用哂16次機會都入唔到wl

入唔入到唔重要 重點係張tots marquinhos

如果呢張唔係資格賽打 起碼要300,000

玩開德甲mix 英超 mix 西班牙人
完全入唔到team
我想問我今日先買fifa 但係未有會籍 係咪連唔到ea伺服器?因為我連左好耐都連唔到

完全入唔到team

放sub黎頂cdm/cb位都好用
我想問我今日先買fifa 但係未有會籍 係咪連唔到ea伺服器?因為我連左好耐都連唔到

首先你要有ea ac
然後有psn plus先玩到任何連線mode

完全入唔到team

頂左卡希爾一場
即入一球

完全入唔到team

暫時送既4個tots最貴應該呢個

Rudy 60k
Siggy 130k
Pulisic 250k
Marquinhos 350k

純粹個人9估

首先你要有ea ac

但係我有ea ac 但係無會籍係咪直情連match day都開唔到?

首先你要有ea ac

但係我有ea ac 但係無會籍係咪直情連match day都開唔到?

做唔到online

首先你要有ea ac

可玩單機
好滾動
第三次入決賽
兩度落後追和
最後絕殺埋
對手仲要係巴打黎

首先你要有ea ac

可玩單機

唔該各位
玩開wl打daily knockout真係易好多
得呢個禮拜係第二次先直落四場贏,上個禮拜無玩, 之前都直落四場贏
我覺得打盃賽真係唔好失球先,一失好難追,唔係個個會同你攻到尾
你領先緊,搓散對方都易d,有d對手一落後就會心急標波,一失位就有機會入佢波
玩開wl打daily knockout真係易好多
得呢個禮拜係第二次先直落四場贏,上個禮拜無玩, 之前都直落四場贏
我覺得打盃賽真係唔好失球先,一失好難追,唔係個個會同你攻到尾
你領先緊,搓散對方都易d,有d對手一落後就會心急標波,一失位就有機會入佢波

同現實一樣,我頭2次決賽輸就係比人反擊,第三次搞掂就互泊巴士鬥角球
我贏2比0,兩球都係亂到仆街咁入

用untrade砌左隊出黎
兩隻cdm 60分鐘干塘

用untrade砌左隊出黎
兩隻cdm 60分鐘干塘

untrade 都咁勁
我真係接受唔到決賽輸左比隊廢隊
我真係接受唔到決賽輸左比隊廢隊

頂fifa load野同碌野都好慢
由左邊sub 碌到最右reserve 差唔多要成六秒
換位又要成兩秒
雖然唔係真係話好耐但係等到好唔耐煩
又逼鳩我呃Wkl資格仆你個街EA server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞