FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌自斷左2次啦仆街ea

我自斷左5次
次次都係一load到入game即刻斷ea

岩先又斷多次 3場都贏緊啊我屌
又超級DELAY
買左夏神
忍痛清左批人
買左夏神
忍痛清左批人

幾錢
上星期開WL 獎, 中隻 87紅FAHRMANN, 勁撚到癲 , 反而隻88 TOTS BAUMANN ON99....
買左夏神
忍痛清左批人

幾錢

十二萬
上星期開WL 獎, 中隻 87紅FAHRMANN, 勁撚到癲 , 反而隻88 TOTS BAUMANN ON99....

咩係wl

咩係wl

weekend league
抽到tots thauvin

勁撚過c7

易唔易撞散

撞鳩人都仲得

抽左幾多包

今期marquee matchup 最尾送果包prime gold player pack 中

勁撚過c7

易唔易撞散

撞鳩人都仲得

抽左幾多包

今期marquee matchup 最尾送果包prime gold player pack 中

個market無見過人放出黎賣 應該放650k都照比人秒
比我就自用啦
哩張應該同dembele有得揮

勁撚過c7

易唔易撞散

撞鳩人都仲得

抽左幾多包

Thauvin
offline杯有包送
諗緊砌隊新野玩
咬人蘇 sbc卡雲尼
基沙文 sbc拿卡錫迪
88卡斯美路 tots巴卡約高
gary同jesus揀邊個好

勁撚過c7

易唔易撞散

撞鳩人都仲得

抽左幾多包

咩係marquee matchup

Sbc其中一個
琴晚場歐聯十足十好似我對d1班人咁
比人逼搶 逼住傳 傳失 又比對面起一兩腳30碼9ban都入
自己半場都過唔到 反擊都傳唔到

連登仔:30碼起腳都唔比,好難服侍
終於三萬九甩左隻舒米高
萬四入返施治有so

最完美既入波方法應該係唔傳波 由中圈直扭入禁區射

點解d人失波後一定會用依招

點解d人失波後一定會用依招

都市傳聞有boost

花左好多時間砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞