FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

得返幾舊水淨就算吧啦 意甲金卡都係個d人

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

記住防守位要high def. workrate 最好用shadow
進攻位就high att. workrate
爆chem好緊要 你左翼位得3chem 少左好多attribute

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

salah轉mertens/insigne啦

中場cdm位轉尼恩高蘭
祖記fans?
中堅換埋兩個老人家右閘用丹尼路艾維斯
龍就唔好用保方啦
數係勁但係用落好垃圾

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

中場cdm位轉尼恩高蘭
祖記fans?
龍就唔好用保方啦
數係勁但係用落好垃圾

你睇下佢有幾錢先啦
84 尼恩都要34k
dani alves過10k
佢個龍仲要係neto唔係buffon
砌左隊法國隊
班友平到仆街又勁 仲等我用垃圾英超普金隊用左咁耐
張卡利祖得2星weak foot ,3星sm,點用
砌左隊法國隊

砌左隊法國隊

www.futbin.com/17/squad/4679949
左翼仲諗緊 法國lemar wf得2星 怕怕
laca matuidi感覺最好用
遲d有錢換埋if真係諗起都扯扯地
砌左隊法國隊

http://www.futbin.com/17/squad/4679949

90 laca好好用
張卡利祖得2星weak foot ,3星sm,點用

Ea 送嗰啲人全部都係得3星skill move
砌左隊法國隊

http://www.futbin.com/17/squad/4679949

90 laca好好用

14場同我入14球 仲有5個ast
玩英超隊 10萬都搵唔到個好既st
依家laca 16000就做到所有野 好爽

新手
有冇咩人可以upgrade

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

右閘 PERES
中堅Koulibaly+Manolas

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

右閘 PERES
中堅Koulibaly+Manolas

Lm nif perisic op

咁多位師兄 小弟係新手
想問下可以點改善

中場cdm位轉尼恩高蘭
祖記fans?
龍就唔好用保方啦
數係勁但係用落好垃圾

你睇下佢有幾錢先啦
84 尼恩都要34k
dani alves過10k
佢個龍仲要係neto唔係buffon

佢問得就緊係會儲錢買
唔通見佢得600蚊同佢講佢冇錢用銅人算咩
個龍我係講緊佢要換既時候唔好用保方

叻唔切
long shot到底洗唔洗禁r1
睇tutor有d要有d唔洗
long shot到底洗唔洗禁r1
睇tutor有d要有d唔洗

自己試過覺得睇球員位置同角度
右腳射左邊想個波勁D唔禁
射右邊想個波有D西會禁
射果時錯角度禁R1個波超弱
淘汰賽d機會係咪唔會恢復?
禁錯制入左去個table出返去就扣左我一次機會
砌左隊法國隊

Lemar咁撚勁都要怕
利申86 Lemar
淘汰賽d機會係咪唔會恢復?
禁錯制入左去個table出返去就扣左我一次機會

今期個tots sbc唔使買球員就已經做到 好易

今期個tots sbc唔使買球員就已經做到 好易

一個阿根廷,一個巴西最易
想請教下,洲際國家杯打得好,會否入選TOTW呢?或只是本土聯賽打得好才入選?
因為之前中左隻90 Vidal ,驚佢呢個星期會中Totw, 唸緊洗唔洗放左佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞