FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
87 modeste
91 stindl
88 max kurse

三隻入面大家推介邊隻

見親tots stindl都超勁
射得傳得撞得
87 modeste
91 stindl

三隻入面大家推介邊隻

射得傳得撞得

我班frd都係玩stindl
87 modeste
91 stindl

三隻入面大家推介邊隻

射得傳得撞得

我班frd都係玩stindl

我用到好垃圾 可能我要用小豆呢類
今個星期放棄多
上星期打完咁多場
依幾日條頸勁痛

岩岩有場90+3分鐘反 cup 4比3
到佢開波可以直衝係直衝入禁區射入逼和(已大巴)
到加時狂攻唔係中眉就中柱
好在12馬贏到

依個week炒下卡算
見到由以前一日幾個post到宜家一集得8個真係有d唏噓

Becoz there is telegram group

想問下想先可以加入telegram group? 我新手玩左半年fifa。

技術都算可以,長期d1

https://t.me/joinchat/AAAAAEEPIzwSjsv653QWFA
小心講錯野 成班小圈子會出黎吠你

岩岩入左group, 呢個似保送區多過討論

其實係
easter之後都冇乜新野好討論
冇幾球身家搭唔到咀

想問下想先可以加入telegram group? 我新手玩左半年fifa。

技術都算可以,長期d1

https://t.me/joinchat/AAAAAEEPIzwSjsv653QWFA

其實係
冇幾球身家搭唔到咀

最快有錢方法
除左地下買coins
係未充綠點瘋狂開包套現?
你老味butland對住遠射0抵抗力 場場mark撚住都比人廿幾碼9射入
lloris就唔識守禁區內既波on99

技術都算可以,長期d1

其實係
冇幾球身家搭唔到咀

最快有錢方法
除左地下買coins

勁人:wl大把coin+包
常人:炒卡+課金

技術都算可以,長期d1

其實係
冇幾球身家搭唔到咀

最快有錢方法
除左地下買coins

現實係有錢人咪可以用佢講個方法

技術都算可以,長期d1

其實係
冇幾球身家搭唔到咀

最快有錢方法
除左地下買coins

現實係有錢人咪可以用佢講個方法

好多窮撚都賣身俾ea
唔一定有錢
普金普巴好無用?
我諗緊買 88橙mk定普金普巴做cam好
普金普巴好無用?

你skill move叻就mk ,地球人就普巴
我已經3個星期都仲嚴重delay緊
普金普巴好無用?

多謝巴打 點解地球人就普巴😂?

巴打有冇check過係咩server?
如果澳洲ser通常都紅格加delay
如果西歐ser就4格加冇乜delay

西歐 4格
普金普巴好無用?

多謝巴打 點解地球人就普巴😂?

襟撞啲

西歐 4格

4格已經唔會點delay, 呢幾個星期都係咁
想請教下physical 入面的composure stat重要嗎?是咩意思呢?
想請教下physical 入面的composure stat重要嗎?是咩意思呢?

我覺得重要

我理解係穩定度咁上下
等別係關鍵時候果陣
St cb 果d低過70我唔傾向用
個人能力幾高都好關鍵時間食屎就仆街啦

我覺得重要

我理解係穩定度咁上下
等別係關鍵時候果陣

照計呢個應該係mental stat...
仲有1.5m 無人要、好慘
Ps4
Tele:yeehey11
想賤價賣埋佢算
有無人收

我覺得重要

我理解係穩定度咁上下
等別係關鍵時候果陣

照計呢個應該係mental stat...

多謝解答
仲有1.5m 無人要、好慘
Ps4
Tele:yeehey11
想賤價賣埋佢算
有無人收

都就出FIFA18, 邊有人會收1.5m黎玩3個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞