FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
On9 Son真係過份op
Boateng都撞到反艇

見親個陣有son
都知大伏來了

見親個陣有son
都知大伏來了

但事實上真係好用
搞咩今日咁多人用juven波衫
皇馬就一件都無
黎緊隻馬昆奴斯好似幾正
收100蚊COINS 300K 最好包稅
TG: cdf2036
收100蚊COINS 300K 最好包稅
TG: cdf2036

PS4
黎緊隻馬昆奴斯好似幾正

用過IF 果隻唔差
呢隻應該
第一次打fut champ 想問d reward幾時派
黎緊隻馬昆奴斯好似幾正

用過IF 果隻唔差
呢隻應該

冇巴西同法甲隊

星期五凌晨2點

星期五凌晨2點

幾鐘意佢打嬴DKT 送限定Card 呢個設定

為左呢張TOTS特登砌條法甲右路
想收ps4 500k coins
tg: manson_joy

一take 過拎左好爽

一take 過拎左好爽

驚險一take過

呢條傻鳩 拎住成隊唔係黑金就tots
全場淨係識屈速 比我普金禁住黎屌
最後係咁stop哂時間 又pm我講埋d小學雞粗口

香港人?
點解有人打機會打到訊息互鬧?
叫我打字都嫌煩又要add對方個PSN

試過一次比鬼佬send黎話我大巴(遲起步玩UT成手廢人)
我只係覆返佢running dog

香港人?
點解有人打機會打到訊息互鬧?
叫我打字都嫌煩又要add對方個PSN

試過一次比鬼佬send黎話我大巴(遲起步玩UT成手廢人)
我只係覆返佢running dog

對過
傻西來
又係pm來講粗口
ps4 18係咪有legends
諗緊呢個陣應該點upgrade.
thauvin用落唔多好用 可能我唔識用左腳仔 諗緊有咩rw位可以換

入game會轉4231/41212
諗緊呢個陣應該點upgrade.
thauvin用落唔多好用 可能我唔識用左腳仔 諗緊有咩rw位可以換

入game會轉4231/41212

決賽斷我線死server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞