FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

放後備,到時再換出黎

咁就不會影響chemistry ? (紅色線)
Sorry 我不太清楚

入game時果個位置係10chem 全隊係100chem 換後備會跟番位置chem+100team chem

後備換入一律5CHEM
你講個情況只適用於入場轉陣
例如開波前全隊100chem 個人全10CHEM 打433
入場轉陣41212 CHEM都係一樣

咁即係用法甲CB 做後備換入去英超隊(chem5) , 仲衰過放佢係正選 (就算紅線都大過chem5)?

前題係100 CHEM 個人係CHEM10 就一定好過換入得CHEM 5

其實配得好既話 紅線都可以係爆CHEM

紅線點爆individual player Chem to 10?

放後備,到時再換出黎

Sorry 我不太清楚

入game時果個位置係10chem 全隊係100chem 換後備會跟番位置chem+100team chem

後備換入一律5CHEM

咁即係用法甲CB 做後備換入去英超隊(chem5) , 仲衰過放佢係正選 (就算紅線都大過chem5)?

前題係100 CHEM 個人係CHEM10 就一定好過換入得CHEM 5

sorry 錯左info

Sorry 我不太清楚

後備換入一律5CHEM

sorry 錯左info

你都錯唔晒
全紅link條友正選得Chem3-4
換佢入黎default Chen 5
其實換入去都係差2chem
我寧願留多個位換隻跑狗出黎仲好

其實玩落個手感
chem5同10好似冇分別
ea要做你chem10 chem100
都係會食咗屎

放後備,到時再換出黎

Sorry 我不太清楚

後備換入一律5CHEM

紅線點爆individual player Chem to 10?

其他綠線
係咪打到elite先有2張藍卡抽
EA iOS app 有更新

其實玩落個手感
都係會食咗屎

呢句真

其實玩落個手感
都係會食咗屎

但5chem扣既能力
就等如if 變返nif

yes 29場其實唔算難
係咪原陣玩十場就會加chem?

係 加1 CHEM

係 加1 CHEM

逢十加一?
定係加左一次就冇

係 加1 CHEM

逢十加一?
定係加左一次就冇

梗係一次就無啦

係 加1 CHEM

逢十加一?
定係加左一次就冇

梗係一次就無啦

仲諗住由6係咁升上去

其實玩落個手感
都係會食咗屎

但5chem扣既能力
就等如if 變返nif

用落唔覺得有扣

未試過

未試過

最盡25/38
贏咗十八場打後場場都好難打
我入左WL 送巴西法甲CB
如何把呢條友砌入英超隊?

我咁砌

題外話
巴打隻米拿好唔好用?
見佢速度太低有d卻步

我咁砌

題外話
巴打隻米拿好唔好用?
見佢速度太低有d卻步

慢架
Baines 好D

我咁砌

題外話
巴打隻米拿好唔好用?
見佢速度太低有d卻步

慢架
Baines 好D

我只係執哂前面 後面無錢執

我咁砌

題外話
巴打隻米拿好唔好用?
見佢速度太低有d卻步

慢架
Baines 好D

或者加小小錢換黑卡 馬細佬 都可以爆CHEM 有速度 有防守

未試過

最盡25/38
贏咗十八場打後場場都好難打

me2
Monthly elite就得
Weekly最多gold1

我咁砌

題外話
巴打隻米拿好唔好用?
見佢速度太低有d卻步

慢架
Baines 好D

或者加小小錢換黑卡 馬細佬 都可以爆CHEM 有速度 有防守

巴打推薦英超咩左閘?
用緊金卡艾斯派利古達幾滿意
但隻if van aanholt就覺得防守太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞