FIFA17 Ultimate Team 討論區(8) 紅格照打啦柒頭

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
對左隊架仔
本身都知佢地十個九個鍾意9猜
如我所料真係

好可惜我更精9猜
七成半控球九成準
臨尾一球遠射
架仔

以前都中得伏多

可唔可以留低ID 想避你

可唔可以留低ID 想避你x2

保送

可唔可以留低ID 想避你x3

鬥跑鬥撞鬥遠射執雞,不了

保送未避開晒所有人囉
用IF Thauvin 定 IF Di Maria好啲?
有無用法甲既巴打可以比下意見

Upgrade 後備隊 換哂45,46人 應該平啲順啲
差一場上金二
得返一個機會
差一場上金二
得返一個機會

我仲有兩場使唔使送比你 而家25:13上左岸

唔識用左腳仔 跟手換左用86dembele費順左好多

唔識用左腳仔 跟手換左用86dembele費順左好多

之前用英超隊抽到唔要賣咗
差一場上金二
得返一個機會

要啊
差一場上金二
得返一個機會

要啊

tg:blackzhk 試下加唔加到
平時我剩低d場數都係own goal走場送win
好感動
好感動

我早排都中左隻88
好鬼好用
好感動

我早排都中左隻88
好鬼好用

好耐無中好野了
差一場上金二
得返一個機會

要啊

岩岩撞到你
差一場上金二
得返一個機會

要啊

岩岩撞到你

你隻c7 咁樣spin再volley入 冇野好講
(玩pc)
第二個week玩wl已經打到金3番黎
算係咁
而家d對手好多都全特別卡陣

咁都要壓星

用咁既人都要壓撚到80

用咁既人都要壓撚到80

仲咁厚面皮擺上來

用咁既人都要壓撚到80

仲咁厚面皮擺上來

就算係壓開,擺上來之前執執後備先啦
贏3輸20
點射都唔入 場場上半場入2,3球直接quit

巴打有追開呢個post 既都估到你實打到成個人勁燥
我諗每個人一燥就會進攻急,防守亂,加埋巴打你玩fut 好似冇耐,打WL 輸得多都正常

去食個宵夜心情靚返黎再打啦

多謝關心 我都係想呻下
我知自己邊到做唔好 去睇左好多片學first touch, driven shot, skill moves, CT explain
pro player gameplay睇過 咩陣都試過 人仔又執過 長傳短傳又試過
反而打得仲差左
wl對住feel到係廢過自己既都輸
依家10次單刀有7,8次都miss 完全無誇張到 唔知做乜9
禁區內傳黎傳去就係唔識搵位起腳
基本上一帶住個波係中場行就實甩 一定要禁l2
唔明點解人地可以一路帶住個波行 都唔甩
每場起腳都係得個位數

呻完 聽日又要屌住踢埋佢

我對上一次玩FIFA 我諗都有7-8年前, 係12月時買左PRO開始玩返, 其實同新手無乜分別, 到3月先第一次打到入WL, 開頭只係贏到8-11場, 去到5月開始穩贏18場, 宜家開始穩贏21場, 0課金 個陣大約150萬, 我反而覺得個陣越勁, 對手就會越勁, 好鬼難打, 換返D Musa 華迪 果d金卡, d對手即刻弱返哂, 加油 ea 要做你既話, 你都幾難贏
贏3輸20
點射都唔入 場場上半場入2,3球直接quit

巴打有追開呢個post 既都估到你實打到成個人勁燥
我諗每個人一燥就會進攻急,防守亂,加埋巴打你玩fut 好似冇耐,打WL 輸得多都正常

去食個宵夜心情靚返黎再打啦

Ching

如果1on1 keeper 成日都入唔到既,就去arena射下波,我岩岩開始玩都係成日唔入。但而家10球入8球

1 on 1 keeper 既話 行近小小 之後按2下射波掣 易入好多

用咁既人都要壓撚到80

仲咁厚面皮擺上來

而家睇番 真係壓到盡
正常都放番兩隻後備換啦 個陣好多球員體力值都唔係特別高
有無師兄建議下點改善
有無師兄建議下點改善

我自己原本都係玩2隊
後黎可能我打wl發覺卡唔夠勁好蝕底
就算唔係要做到明星隊都要有番一定質素既球員先易D打
而家賣左一隊upgrade自己果隊

btw如果玩433 cam cm cm既話我會建議cm位放番兩個def能力高既做閘波 boxtobox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞