[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
今日比詠同事瘋狂怒睥,話我改左佢個happy ending

幾happy阿,二合為一,以後不分彼此

佢地結合左

佢地結合左

see? 貓貓
[q uote]

佢地結合左

see? 貓貓[/quote]
以後可以光明正大咁話我女友係右手

btw本來佢唔係留比我架咩

佢地結合左

see? 貓貓

以後係公司冇運行了

佢地結合左

see? 貓貓

點會?你想同克蘇魯爭女,我怕你對白講唔到兩句

BTW, 投克蘇魯個巴打覺得點
以後係公司冇運行了

你以為,比靚女啤不知幾爽
預告: 藏在地底的秘密-----

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=uZTkg8GGEOo
仲有4-5章左右第二季就完了

不過可能因為太長拆開幾章
仲有4-5章左右第二季就完了

不過可能因為太長拆開幾章

可能都講梗十幾萬字

佢地結合左

see? 貓貓

點會?你想同克蘇魯爭女,我怕你對白講唔到兩句

BTW, 投克蘇魯個巴打覺得點

我係同女爭克蘇魯 你竟然唔記得左
預告: 藏在地底的秘密-----

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=uZTkg8GGEOo

教皇城?廢老老修女
你儲幾日一炮過出啦好嘛
本來我感官都係用眼睇再思考當中文字意思來感受其中之情,聽音樂俾到我的感覺真係得好聽同唔好聽之分,音樂當中想要表達的情懷通常都聽唔出,多得樓豬以文配樂的方式,漸漸覺得自己以聽來感受意境都有所進步
你儲幾日一炮過出啦好嘛

你真係忍得到幾日冇文?
你儲幾日一炮過出啦好嘛

我真係兩日爆左一章出嚟,果到成2萬幾字。

成日屌我唔找數,我一放假就爆文。平時真係唔洗瞓咩
本來我感官都係用眼睇再思考當中文字意思來感受其中之情,聽音樂俾到我的感覺真係得好聽同唔好聽之分,音樂當中想要表達的情懷通常都聽唔出,多得樓豬以文配樂的方式,漸漸覺得自己以聽來感受意境都有所進步

班老毒係唔會聽架一開始。

真子係第一個出角色歌---
佢第一次超載救六口彌生時既歌
https://www.youtube.com/watch?v=Ac52be1W_Yg

亦都係成個第一季既’感情主軸’,
我日日都loop依隻歌,提自己果個為同伴犧牲既感覺

想將果個唔會放棄,但知道即將別離既唏噓無力感寫出嚟。

----淒美
我要聽住歌,住緊果個’感覺’再將果個感覺變成劇情用文字寫出嚟。

所以我只要搵到一隻合適既歌就去得好順,感情比較細膩。

班老毒係唔會聽架一開始。

真子係第一個出角色歌---
佢第一次超載救六口彌生時既歌
https://www.youtube.com/watch?v=Ac52be1W_Yg

亦都係成個第一季既’感情主軸’,
我日日都loop依隻歌,提自己果個為同伴犧牲既感覺

想將果個唔會放棄,但知道即將別離既唏噓無力感寫出嚟。

----淒美

聽過架我
我要聽住歌,住緊果個’感覺’再將果個感覺變成劇情用文字寫出嚟。

所以我只要搵到一隻合適既歌就去得好順,感情比較細膩。

樓主應該考慮埋改歌詞跟住唱埋出黎比我地聽
我已經搵到乞衣仔既主題歌了

大文豪d 兵歌?

大文豪d 兵歌?

乞衣巴自己哼過垃圾

大文豪d 兵歌?

乞衣巴自己哼過垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞