[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
兩個角色既歌,比你地估下

兩隻歌都完全fit哂佢地

良野同多多

乞丐王子呆若木雞,抬頭一望————火良野帶着小隊從破窗跳進來了。

「你們…………」乞丐王子目瞪口呆凝視良野,阿圖馬上為柑柑治療,瞬間
長回斷臂。

「本來只有我來,但他們非跟不可。沒法子了。」火良野苦笑。

證明只要係五行都OK

金 木 水 火 土良野

笑左出聲

富良野

sor 爛gag
兩個角色既歌,比你地估下

兩隻歌都完全fit哂佢地

良野同多多

乞丐王子呆若木雞,抬頭一望————火良野帶着小隊從破窗跳進來了。

「你們…………」乞丐王子目瞪口呆凝視良野,阿圖馬上為柑柑治療,瞬間
長回斷臂。

「本來只有我來,但他們非跟不可。沒法子了。」火良野苦笑。

證明只要係五行都OK

金 木 水 火 土良野

笑左出聲

公會改名做五星旅團
可以出旅遊團,帶新手升lv搵銀
白仲可以分多幾百隻色充人數
有文未
推到有文
希望lunch可以邊食邊睇~~
百幾個留言都未有一篇文
開波時幾線發展我地話好鬆散到喉唔到肺,樓豬就加速係咁衝,現在到高潮位就跟自己節奏出高質文,俾佢M返轉頭
文呀
開波時幾線發展我地話好鬆散到喉唔到肺,樓豬就加速係咁衝,現在到高潮位就跟自己節奏出高質文,俾佢M返轉頭

互m

做嘢呀,你估我真係唔做咩
係地真係擒獸嚟,我依兩日早左出文就當例文咁

我地係需要你咋

我地係需要你咋

你應該明白,你班毒毒有幾狂熱

我地係需要你咋

樓主呢招係咪叫欲拒還迎啊
文呀仆街,你個仆街出到冇文咁仆街攪到我地咁仆街,咁樣好咩
J住先

我地係需要你咋

樓主呢招係咪叫欲拒還迎啊

你咁講是不對的,毒毒無人性你唔係唔知呀嘛?

出文啦m底

這樣說都不對,就是有人性,才有那種無窮無盡的慾望。禽獸食飽就算,我地一食飽就已經要食下一餐

你咁講是不對的,毒毒無人性你唔係唔知呀嘛?

出文啦m底

這樣說都不對,就是有人性,才有那種無窮無盡的慾望。禽獸食飽就算,我地一食飽就已經要食下一餐

禽獸都不如
絲打表示
上左大陸都不忘瘋狂F5等文
見有咁多留言以為出咗好多文
點知連一篇都無
見有咁多留言以為出咗好多文
點知連一篇都無

係喎 lunch都冇文
都唔知條友成朝做咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞