[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
終於追到live
快d出下章拉
柒柏會五轉? 不了
守魂五轉最多味又係坦,防就話姐,點會攻最高,守魂技最強係等反彈攻勢
同埋,而家只要出一兩隻暴君都可以完虐出高魔防裝嘅柒柏,連3分鐘都頂唔到

好難講
5轉左其實就同4轉既設定可以完全唔一樣

就好似ro咁 2轉十字軍一向只係防高血高
但進階2轉就有招技係將自己mhp既x%直接轉化成傷害打去對象身上
搖身一變就會變成攻防兼備既人

又或者可能好似pokemon 壺壺咁
可以係幾回合將自己攻防調轉

btw 唔想係佢5轉

如果用自己嘅物魔甲/mp%先會合理啲
諗下,本身守魂已經要分啲血俾你守護嘅人
而且同階段現時守魂都仲係一隻弱勢嘅職業
大家都係咁嘅裝,只係一隻坦,就算主體質,啲血仍然未夠守護起2個人,除非五轉有增強全能/霸體/直接減傷 嘅技能
如果唔係都應該係一隻極高裝備需求先玩得好嘅職
柒柏會五轉? 不了
守魂五轉最多味又係坦,防就話姐,點會攻最高,守魂技最強係等反彈攻勢
同埋,而家只要出一兩隻暴君都可以完虐出高魔防裝嘅柒柏,連3分鐘都頂唔到

好難講
5轉左其實就同4轉既設定可以完全唔一樣

就好似ro咁 2轉十字軍一向只係防高血高
但進階2轉就有招技係將自己mhp既x%直接轉化成傷害打去對象身上
搖身一變就會變成攻防兼備既人

又或者可能好似pokemon 壺壺咁
可以係幾回合將自己攻防調轉

btw 唔想係佢5轉

如果用自己嘅物魔甲/mp%先會合理啲
諗下,本身守魂已經要分啲血俾你守護嘅人
而且同階段現時守魂都仲係一隻弱勢嘅職業
大家都係咁嘅裝,只係一隻坦,就算主體質,啲血仍然未夠守護起2個人,除非五轉有增強全能/霸體/直接減傷 嘅技能
如果唔係都應該係一隻極高裝備需求先玩得好嘅職

其實唔係架
ro十字軍都有守魂使類似既技能 不過叫「犧牲」
大概都係幫被犧牲對象承受傷害

我覺得就算係有呢類技能 都唔代表要有夠守護起2個人既血 因為你其實唔suppose你犧牲個條友會下下中招? 不過ro可以死10萬次而個故唔得

ro既話十字軍係有d +防技 被犧牲既人都有機率發動

不過守魂使的確係弱勢 強勢d既反制手段好似得吸傷反彈
令我諗起pokemon 一血頭巾反擊傳說 有冇巴打有玩
我諗梗需唔需要開新post,你班人一定會推爆我

推爆樓主

哈哈頂咁回post我都笑左樓主唔會介意既

其實樹巴同屍巴係最古老既兩個毒毒,不同你找去玩啦

佢地已經答應左我幫我側拍
百合正正正

五轉……好似好勁
文啊
我開新post出.....就寫完下一篇
帕修斯真係翻生無望
佢柒還水木
記得玩過隻RPG
騎士有招技係一定時間內霸體+反射相等於防禦力N倍嘅傷害
全體質配點反射出嚟嘅傷害仲恐怖過狂戰大招
帕修斯真係翻生無望
佢柒還柒,但由頭到尾打親都企最前到現在還未收皮,都算係一個有實力的柒頭
帕修斯真係翻生無望
佢柒還柒,但由頭到尾打親都企最前到現在還未收皮,都算係一個有實力的柒頭

雖然覺得佢好柒
但都好同意你既講法
佢真係一個好撚好撚出色既坦
但問題佢真係柒
帕修斯真係翻生無望

雖然覺得佢好柒
但都好同意你既講法
但問題佢真係柒

所以先翻生無望,就算真係五轉完一個清場KO百賢加大賢,佢都仲係柒頭帕鳩斯
帕修斯真係翻生無望

雖然覺得佢好柒
但都好同意你既講法
但問題佢真係柒

所以先翻生無望,就算真係五轉完一個清場KO百賢加大賢,佢都仲係柒頭帕鳩斯

帕修斯真係翻生無望

雖然覺得佢好柒
但都好同意你既講法
但問題佢真係柒

佢抵柒 一d都唔慘
唔好唔記得當初係因為柒柏守母服
比德仔搞到咁既地步都係因為柒柏既"頭腦"
得喇得喇我聽到你地接受唔到修斯5轉既聲音喇

唔好為我地而改plzzz

快 想睇下坦都有出頭天

樓主岩岩係我耳邊話佢咁講只係想參與討論
帕修斯真係翻生無望

雖然覺得佢好柒
但都好同意你既講法
但問題佢真係柒

佢抵柒 一d都唔慘
唔好唔記得當初係因為柒柏守母服
比德仔搞到咁既地步都係因為柒柏既"頭腦"

求回帶

真係會五轉?四轉已經是要守護別人而超載,五轉點會一條友就咁擋住個門口就轉到上去咁簡單

完全冇依個意思,放心

個角色你地賭盤上有名

完全冇依個意思,放心

個角色你地賭盤上有名

很好

完全冇依個意思,放心

個角色你地賭盤上有名

睇黎應該係多多進化做冰龍多多獸

完全冇依個意思,放心

個角色你地賭盤上有名

好撚緊張呀

真係會五轉?四轉已經是要守護別人而超載,五轉點會一條友就咁擋住個門口就轉到上去咁簡單

四轉:守護別人
五轉:守護全部人
利申:FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞