[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
小心有菌呀樓豬

我都驚,又冇紙巾,只好除左件tommy恤衫包住佢

同𨋢個菲傭見我著住背心底衫好似怕我老強佢咁

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你
小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

表白
其實係第二次遇到雀B.第一次係行人路邊草叢,

好似有件草餅咁圓碌碌既嘢係到。係我咁得閒先停低望佢。佢主動飛到我個身到,因為知照顧唔到冇理,跟住覺得好似殺左佢咁

所以今次先救
小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

表白

其實係第二次遇到雀B.第一次係行人路邊草叢,

好似有件草餅咁圓碌碌既嘢係到。係我咁得閒先停低望佢。佢主動飛到我個身到,因為知照顧唔到冇理,跟住覺得好似殺左佢咁

所以今次先救

飛去你個身到
小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

樓豬出到gay pool可喜可賀,係時間爆文興祝下

小心有菌呀樓豬

樓主好MAN

好似有小小鍾意左你

樓豬出到gay pool可喜可賀,係時間爆文興祝下

agger
冇睇一陣,啲評論超展開
我買水泥抆平隻屎眼先
我買水泥抆平隻屎眼先

係無用既
我買水泥抆平隻屎眼先

係無用既

樓主唔係仲有吧口咩
技能發動
我買水泥抆平隻屎眼先

係無用既

樓主唔係仲有吧口咩

全身毛孔
我買水泥抆平隻屎眼先

係無用既

樓主唔係仲有吧口咩

全身毛孔

樓豬係想享受將水泥從屎眼大大力mun出嘅痛楚同快感
m底真鬼馬
痴撚線
死左條冰龍多左隻鳥
我買水泥抆平隻屎眼先

係無用既

樓主唔係仲有吧口咩

全身毛孔

樓豬係想享受將水泥從屎眼大大力mun出嘅痛楚同快感
m底真鬼馬

我記得好似... 連眼都.... 可以....
稱魂師個天秤可唔可以食左判官招拉洛經?
我買水泥抆平隻屎眼先

除非你切丁啦 唔係點都有得玩

呢樣唔切得
慢慢玩

會唔會嚇死左樓主
開左拉洛經但比人禁言係咪用唔到個陣既經文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞