[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
會唔會有人有興趣玩返online game

之前玩完一輪黑沙 又棄左

玩緊ro _

Ro以前狂搵私服玩
十字軍硬到仆街
阿修羅霸王拳型到仆街

仲記得就死狂f1食水
留名睇k團同教皇好友傳送救場
雖然講明佢地去自殺應該唔會飛黎
但就咁ff都覺得熱血

火良野開上線就唔同講法,白一定飛過去,仲有西城傳送去雷娜救場

都到左呢個關頭
其實都應該係all or nothing

之前關左係地底個天使長會唔會有用?
個陣新手村咪好多npc回歸左去既,會唔會有部份好感度高既npc都會黎?
或者係母服玩家不經意地觸發左d連德服都唔識既野?
或者係fool會唔會有d行動?

樓主其實可以畫埋個大概地圖等我地J密d

跟據經驗
M底d 大戰都會有圖比我地睇

moremoremore

但如果有埋成個世界地圖就更加似online game
諗起都好好J

利伸玩online game都鍾意睇下地圖

講起地圖諗起當年玩guild wars 2開住張地圖行vista同interest

你都有玩gw2

咩server?我JQ的。

第二季WvW世界賽JQ個冠軍其實係我一手一腳打返嚟。

當年全server既美國仔都笑鳩我話TC冇可能同我地結盟打BG, 我厚住面皮日日同TC班美洲+歐洲指揮官講數,結果

然而JQ唯一一次冠軍,歷史沒有留下我的名字

好似好好玩咁

真係好熱血架。我個公會係亞洲最強,橫掃戰埸30個打60個。

最後。。。第一屆世界賽,對家買左一個俄羅斯公會返嚟。佢地一落埸就打爆左我SERVER既美軍,40個人攻陷左我SERVER有100個美軍守既主城。

班美國仔唔夠打同我地求救,要我地早啲Online。
結果同班俄仔由夜晚7點打到凌晨3點,終於打返個首都。

本身我公會好像戰鎚咁打到邊就殺到邊,點知第一次同俄仔打,班友硬到好像石屎咁打唔入,轉個頭比人包圍打死哂

所以而家俄服就

好熱血啊!我無玩過呢d咁大既戰爭
我只係有玩ro 自己人打自己人個d
btw 樓主知唔知而家ro其實有正服開返

RO係我最鐘意既RPG, 唔知點解真係好有拍拖feel。

屌唔好騷擾我打文呀仆街,一陣又比你地插我

幫你勾起打機的回憶容易點入局姐,guild wars 2我同幾個fd玩pve咋,成班都唔鍾意同人打,係自己有時去WvWvW感受一下成堆人一齊衝。

我想試下,好悶?

玩緊ro _

Ro以前狂搵私服玩
十字軍硬到仆街
阿修羅霸王拳型到仆街

仲記得就死狂f1食水

而家有3轉正服啊~巴打想玩可以玩
留名睇k團同教皇好友傳送救場
雖然講明佢地去自殺應該唔會飛黎
但就咁ff都覺得熱血

火良野開上線就唔同講法,白一定飛過去,仲有西城傳送去雷娜救場

都到左呢個關頭
其實都應該係all or nothing

之前關左係地底個天使長會唔會有用?
個陣新手村咪好多npc回歸左去既,會唔會有部份好感度高既npc都會黎?
或者係母服玩家不經意地觸發左d連德服都唔識既野?
或者係fool會唔會有d行動?

樓主其實可以畫埋個大概地圖等我地J密d

跟據經驗
M底d 大戰都會有圖比我地睇

moremoremore

但如果有埋成個世界地圖就更加似online game
諗起都好好J

利伸玩online game都鍾意睇下地圖

講起地圖諗起當年玩guild wars 2開住張地圖行vista同interest

你都有玩gw2

咩server?我JQ的。

第二季WvW世界賽JQ個冠軍其實係我一手一腳打返嚟。

當年全server既美國仔都笑鳩我話TC冇可能同我地結盟打BG, 我厚住面皮日日同TC班美洲+歐洲指揮官講數,結果

然而JQ唯一一次冠軍,歷史沒有留下我的名字

好似好好玩咁

真係好熱血架。我個公會係亞洲最強,橫掃戰埸30個打60個。

最後。。。第一屆世界賽,對家買左一個俄羅斯公會返嚟。佢地一落埸就打爆左我SERVER既美軍,40個人攻陷左我SERVER有100個美軍守既主城。

班美國仔唔夠打同我地求救,要我地早啲Online。
結果同班俄仔由夜晚7點打到凌晨3點,終於打返個首都。

本身我公會好像戰鎚咁打到邊就殺到邊,點知第一次同俄仔打,班友硬到好像石屎咁打唔入,轉個頭比人包圍打死哂

所以而家俄服就

好熱血啊!我無玩過呢d咁大既戰爭
我只係有玩ro 自己人打自己人個d
btw 樓主知唔知而家ro其實有正服開返

RO係我最鐘意既RPG, 唔知點解真係好有拍拖feel。

屌唔好騷擾我打文呀仆街,一陣又比你地插我

幫你勾起打機的回憶容易點入局姐,guild wars 2我同幾個fd玩pve咋,成班都唔鍾意同人打,係自己有時去WvWvW感受一下成堆人一齊衝。

玩左咁耐game,得出一個結論:
玩咩game都唔係問題,同咩人玩先係問題。

我想試下,好悶?

玩到咁上下
就好多每日固定活動做 跑晒啲每日目標都一粒鐘
好悶好嘥時間
升lv一日都未必有一%經

探完圖解完主綫就冇動力玩
打pvp玩得最耐係FEZ,香港應該算少人玩,但同團的真係幾團結,識到班fd都keep到好耐
死肥豬

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣
人大左只可以玩ps4 d game,冒求即食,但rpg online game真係好好玩

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

好怕玩online game玩到定時定候做任,同打工有咩分別,就係放工想輕鬆磨下時間先打機,點知又係玩到打工咁
出文啦

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

好怕玩online game玩到定時定候做任,同打工有咩分別,就係放工想輕鬆磨下時間先打機,點知又係玩到打工咁

RO滿足到你~~
不過而家175 lv先封頂
要升都要一段時間

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

其實每日現實已經好多任務做,入到game根本唔想做任

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

玩online game成日被隻game逼住玩
依家都係玩ps4

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

岩啊 好on9
但大部份 mmorpg 都係咁
又冇新content又想你留係度 又唔想你進度咁快

以後都係唔好玩亞洲人開發嘅 mmo
gw wow 咪好地地

韓國果啲下下返工咁

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

做任我唔抗拒 每日任就免啦

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

所以去玩GTA,一入到個和平的場就周圍找玩家殺,殺到個個開戰機出來就走場
兩個角色既歌,比你地估下

Pegboard Nerds - Hero
https://www.youtube.com/watch?v=oKl3gYhZhs8

Hero, hero
Hero, hero
Hero, hero
I wanna be a hero, hero

Oh the hero comes
I can hear the drums
And the horses drawn
To the kingdom come
Through the pale moonlight
Our hearts ignite to the call

Claim your prize
For a crown of stars
In the name of love
Be the sacrifice
You and I will stand and fight
Our backs to the wall

No escape
Let the fever rise
As our horses rage
And our goal's in sight
Maybe I'm the one
I'm the one who will fall

Lay me down
On a bed of stone
I will wait for you
As I rest my soul
I will watch you ride
When you reply to the call

Hero, hero
Hero, hero
Hero, hero
I wanna be a hero, hero

I wanna be a hero

Shut your heart
Shut your eyes
Don't be scared
Shut your eyes
Watch those lights
From the stars
In your head
Hypnotized

Join our fight
For what's right
Let your heart
Be your guide

----------------------------------

Imagine Dragons - Radioactive
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=4U8C_XuE7wc
Whoa, oh, oh
Whoa
I'm waking up to ash and dust
I wipe my brow and I sweat my rust
I'm breathing in the chemicals

(inhale) (exhale)

I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse
Whoa

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow
Welcome to the new age, to the new age
Welcome to the new age, to the new age
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, I'm radioactive, radioactive
Whoa, oh, oh, oh, oh, whoa, oh, oh, oh, I'm radioactive, radioactive

I raise my flags, don my clothes
It's a revolution, I suppose
We're painted red to fit right in
Whoa

I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus
This is it, the apocalypse
Whoa

I'm waking up, I feel it in my bones
Enough to make my systems blow

All systems go, the sun hasn't died
Deep in my bones, straight from inside

---------------------------------

兩隻歌都完全fit哂佢地

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

以前會去睇個故,好似瑪奇咁
但家下真係無心機睇故
以前瑪奇揀黑白騎士都諗好耐

我想試下,好悶?

玩到咁上下
好悶好嘥時間

同我一樣

以前會去睇個故,好似瑪奇咁
但家下真係無心機睇故
以前瑪奇揀黑白騎士都諗好耐

黑沙啲故 OK 嘅,但係中文翻譯九流
都係最鍾意飄流幻境同龍之谷個故
童話都好正 仲記得吉恩村個銅像王子任務

金良野同多多

金良野同多多

都係估返乞衣仔同多多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞