[一日五千字][第二季][RPG][熱血] 《一起成為魔王吧》 第12版

1001 回覆
104 Like 3 Dislike
唔批假阿
繼續出文

我點都打機打到12先算
嘩屌,一個晏晝冇睇,我都想知發生咩事

成幾十留言一篇文都冇,仲要留言超展開
WTF am i watching man?

救我

你想我點幫你

代樓主出賣自己後庭

我最多賣啲樹J仔俾你頂住佢

水龍巴 上啊!

有樹巴陪你

我決定唔出文既話就... 3p
稱魂師個天秤可唔可以食左判官招拉洛經?

未細諗。判官設上係果個區域近乎無敵

之前唔係話判官係可以持續回血既近戰職咩
好好睇 點解停
好好睇 點解停

唔好停
12點喇 好想睇文阿
去費城

而家西雅圖轉機

文呢
唔批假阿
繼續出文

我點都打機打到12先算

12點喇
文呢
唔批假阿
繼續出文

我點都打機打到12先算

12點喇
文呢

睇黎無

之前出過嘅判官有印象嘅就係真子佢地著哂黑氣裝去教堂回復善惡值嘅痴線佬,我只係記得特點係殺唔到人,一定要有隊友執雞
好似係體力值同精神疲勞值都好高,超載到好一段時間,同埋上次黑化真子嘅兩隻npc判官同肥佬一樣可以開結界,唔可以離開結界
我印象就係咁,但係黑化判官嘅結界又係用咩做?

之前出過嘅判官有印象嘅就係真子佢地著哂黑氣裝去教堂回復善惡值嘅痴線佬,我只係記得特點係殺唔到人,一定要有隊友執雞
好似係體力值同精神疲勞值都好高,超載到好一段時間,同埋上次黑化真子嘅兩隻npc判官同肥佬一樣可以開結界,唔可以離開結界
我印象就係咁,但係黑化判官嘅結界又係用咩做?

呢D時候就好想重睇

紙言紙言
去費城

而家西雅圖轉機

文呢

新毒咁快就學識 m 樓主

文呢
點半都未有文
好失望

天怒人怨
好失望,無文睇
好失望,無文睇

每晚無盡OT之後返到屋企都以為可以有文睇
點知宜家樓主越嚟越放慢手腳令我哋班毒毒失望
睇嚟我哋M得樓主唔夠
好失望,無文睇

睇嚟我哋M得樓主唔夠

會唔會係樓主同水龍玩緊
唔出文
好失望,無文睇

睇嚟我哋M得樓主唔夠

我未瞓,打梗文.

你地冇留意咩?第五十二章我打左????

明顯唔可以馬虎出
好失望,無文睇

睇嚟我哋M得樓主唔夠

會唔會係樓主同水龍玩緊
唔出文

我屌你啦.

有冇絲打可以接收我
等埋篇文先訓
等埋篇文先訓

應該有排.我一路打一路改.可能要4點先出到.好肚餓,搵啲野食先
好失望,無文睇

睇嚟我哋M得樓主唔夠

會唔會係樓主同水龍玩緊
唔出文

我屌你啦.

有冇絲打可以接收我

想做1?
好失望,無文睇

睇嚟我哋M得樓主唔夠

會唔會係樓主同水龍玩緊
唔出文

我屌你啦.

有冇絲打可以接收我

想做1?

想俾女王sm味講囉
我頂緊通宵等文睇
仲有2分幾鐘就4點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞