Steam 出左遊戲機

754 回覆
79 Like 24 Dislike
我玩得pc就係想mod
現階段應該未支援係部機入面寫mod 同即時debug?
應該都要用電腦寫再import入去,效率會差好多。
十萬唔洗一陣都用完
switch玩獨佔
呢部玩大作
窮撚先要選擇
所以我兩部都唔買
我想講依串對話頂果個, 係我講錯
用rdna2效率好高PS4個粒
用開steam大部份都會有返部咁上下嘅pc 買部咁嘅野返黎托
用開steam大部份都會有返部咁上下嘅pc 買部咁嘅野返黎托

you've got the point
我唔想好似D PS撚咁要抬部PS5出街打機
用黎玩indie game都得既
晒氣啦 有幾多人買switch嘅原因係因為會拎部機出去打 咪又係為佢獨佔d game
好多
多過ps4
Zen2+rdna2 +720p mon
可以過120hz
小妹手細驚揸唔實
要Steam轉區先訂到,煩過要俾錢買。
MicroSD load game仲仆街過HDD
俾我會揀256GB

無咁多game需要拎出去玩,兩三隻就夠。

反而load得快好重要

256同512GB係PCIE 3.0 x4 NVMe,64GB eMMC真係狗也不。
跟你Steam account store個區喎,唔關VPN事
你真風趣
職業fps根本冇人用手制 個個都係mouse+keyboard
Switch 要計埋兩個joy con 398g
Keyboard mouse 定 game pad只系「輸入法」既分別

不過PC遊戲主宰Microsoft出Xbox已經暗示左打機應該用咩「輸入法」
720p唔緊要
有60fps就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞