Steam 出左遊戲機

754 回覆
79 Like 24 Dislike
你咁寫晒出嚟叫啲成日問老任點解唔出1080/4k 果班人情何以堪
買黎手提玩fifa都好
唔駛再玩switch既奄割版
Fps/tps 手掣玩唔掂咪用返主機
仲咩要咁執著
又唔係買完轉唔到過去
點解之前潛晒水嗰班愛任力覺得自己可以一吐烏氣
呢部嘢至少唔使擔心計720P24FPS都行唔到Wor
幾錢先?1千幾百咪考慮下囉
反正有5000蚊
好想知呢部嘢點樣玩rts同埋ck3嗰啲策略遊戲

唔通要好似幅圖咁搞笑
利申返 呢排用Switch玩MHS2喺雪山同汝途村LAG到嘔
用Steam呢部嘢起碼行得足900P60FPS先
有touch mon同touch pad
應該冇咩問題
MHS2 switch果班而家有兩個point黎屌PC版
1. 便攜性 2.PC多外掛
而家1都冇埋
得番2可以拎黎攞優越感
咁細個moon仲要touch我玩番手機驚好過
部機得800P你都行到900P
1165g7提高tdp 到25w先 2t

人哋 15w已經1.6t la
呢個芒嫌細但又接受到電話個size

Switch PVP有外掛啦
頭兩日已經有80LV以上嘅全特大因子古龍隊
Auto掛機都做唔到呢個進度
你望吓呢部機係點樣先啦,左右一大嚿controller曬晒d位,要黎tnouch本來已經唔就手,仲要講緊720, 我求其一部電話都1080啦

打錯囉Sorry
不過800P60FPS全特效都贏Switch MHS2 720P24FPS少少咁啦
咁唔關部機事啦
菇又話難用
有pad又話moon細
moon大又話重
輕又話唔夠電
拎呢部黎玩芒亨WORLD/RISE應該好撚正
問題樓上話要用黎touch, 你講果d野關touch乜事? 玩得呢部唔用controller用touch我真係寧願用返電話
唔知有幾熱
電話玩ck3
Tdp up to 15w 唔會熱到去邊
我知如果佢整埋就會話佢抄

但係整埋拆開手掣會爽好多
咁得番兩條路
一係降畫質一係降效能
由頭到尾 都話想Super Switch穩定行到720P30就唔夠
班柒頭永遠最鍾意屈人$2680想買4K144FPS同埋6個鐘電量
咁你Switch而家係性能不足吖嘛
然後佢就會同你講我任啲驚有遊戲性
屌啦星有時LAG到破壞遊戲趣味佢哋又會扮睇唔到
全世界批評Switch都係索狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞