Steam 出左遊戲機

754 回覆
79 Like 24 Dislike
仲有一樣野就係唔知個風扇有幾大聲
狙擊過我既人好多都已經唔係到了
隻手會唔會比佢淥到熟咗
不過仲有個問題,繁忙時間有啲地方上網會好慢,例如西鐵出咗隧道之後,到元朗站之前都成日變黑洞。

有部不受網絡影響嘅portable都唔錯。
佢講左你可以做咩都得 ,delete steam os 裝windows再裝steam玩裝epic 玩都得
已被氣炸拎左去整餃子
有得手提玩CS同L4D我覺得開心嘅
慣咗Switch 啲掣咁高會唔會揸壞手 覺得攰
ching你唔知樓主係曲線串緊D手機撚?
steam os -> windows 10 portable gaming
Switch lite:277g
Switch + Joy-Con:398g
Wii U GamePad:491g
Steam Deck:669g

即係接近大細Switch加埋嘅重量
有冇可能駁quest 2玩steam vr呢
可以出街玩文明帝國
依部野真係打晒果班成日話
都2021啦老任點解仲出唔到部手提MODE 4K 光追乜乜乜既NS呀
手機乜乜乜個MON都4K啦乜乜乜
OK我知部野性能好過NS好多
但乜一樣做唔到4K 光追乜乜乜
連1080P都無啦
出街時打4K 光追乜乜乜唔該帶部PS5/ 新XB/ PC帶MON帶電健住身打機啦
一陣佢地話部機重
no la
VR GAME basic requirement = GTX 1060 4.375 TFLOPS
STEAM DECK only 1.6 Tflops
又黎條茂利為部540p手提機申怨
最近MARIO D GAME整得好可愛
相信就係吸引年輕FANS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞