Steam 出左遊戲機

754 回覆
79 Like 24 Dislike
如果用今年或者下年內會出既ARM新U
即係最多900p 30fps
發熱量未知數
下。。你就jc你唔好傻
CSGO 我玩左around 1500 hr 去到 legendary eagle
同你講都曬氣 等你玩下call of duty 先
大把人想 快d nerf 個手制 aim assist
legendary eagle
我個陣hea住玩都上eagle master...
利申:我唔知依加排名有無改。
另外。我cs 1.6重有打lan party - wcg 個d. 叫做無第一都有第二。。bfbc2 lan party第一。。
老實講cs d proplayer所做ge play, 手制點做呀。
你話cod, 我睇個d frag video所做ge play都係一般貨仔黎。一係你share d 神級手制操作片黎比我見識下。
利申 : 我都有玩cod
max 15w有幾熱
大陸審game 好嚴,有血腥都ban. 變相乜game 都無
switch有模擬器?
支那狗唔洗錢有得玩既話,就算一路玩一路要食屎佢地都制架啦
android版有啲game已全速運行,電腦版應該完美運行都係時間問題啫
你估隻隻fps game 好似CS GO 個game play 咁 仲話玩過call of duty 而家講梗 aim assist 你同我講flag video
https://youtu.be/Np5jXxf5pcw 自己睇下7:40 人地aim assist 打mid range 既例子
依家講咁多都無謂
個個都係估估下

到實機出左開隻Red Dead Redemption 2同Death Stranding試下就知

同埋要睇下除左遊戲以外個可能性
係咪同電腦一樣裝咩軟件都得
我意思係csgo玩得勁個d去玩其他fps game都輕鬆收手制皮。aim assist咪將手制d人拉去mouse中手/中高手程度。點上到高/神手呀。

同埋我好記得連登有post過ps插mouse玩係外掛。叫mouse lun收皮。重勁多人support. 手制咁勁。就唔應該話唔比插mouse啦

同埋你video個sniper真心無咩特別
1.6 打香港區 WCG 拎第一咁勁 打左世界賽未
前期定後期啊?TR? EP? RS-gaming?
Death Stranding好似已經有片睇
傾下新遊戲機都要拋自己戰績出嚟
唯一亮點係可以匿埋
入被打紳士game
第二je.無第一
岩呀。無啦啦拋個csgo legendary eagle出黎。咁我為有下lo
特色 特點 優點 好處
部野咁重仲點丁呀
不如iPad Remote / Surface系
Ipad air都460g啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞