Steam 出左遊戲機

754 回覆
79 Like 24 Dislike
真心不了,真係寧願玩返手機驚,呢部機都係寧願玩番d controller玩到既驚,本來mouse keyboard, controller, touch screen就應該分開玩唔同類型嘅驚
你做國安?
佢個手制拆出黎仲難用wor
呢粒chip 15w 1.6t 接近PS4 level 唔會差到去邊
有藍芽
你鍾意可以駁番PS/SWITCH手掣又得
唔係好明部機定位

玩3a,就算裝最大嘅sd卡都放唔到幾隻
玩indie,唔好講switch,連電話同平版都做到
仲要重過switch,難揸個switch,即係連手提機嘅優勢都唔吸引
班柒頭不願面對
笑到仆 之前有個switch po鬧足幾十頁
到時班友又嫌貴
又話冇老任獨佔game
512GB都唔夠
可能我有啲雙重標準
用咗自己steam個library同ps4/switch啲驚容量做比較
但512好似真係唔多夠
好多steam game一隻都幾十GB
當你隻隻驚都50gb都裝10隻驚wor, 電腦就話裝多d冇所謂姐,手提機你裝十幾隻驚落去年做乜
每隻玩20分鐘唔得呀?
清有無諗過究竟係你玩驚定係驚玩你
我想提下512GB SSD仲可以再加SD卡

唔知要幾多GB先夠你用
睇下呢部機性能咁好但都係得800p
仲要換嚟呢個價錢同重量
咁你話老任有冇可能出得好過佢?
之前有啲人仲話Switch手提mode起碼要1080p60fps
Deck間接證明咗呢件事不切實際,對任豚嚟講係好事
反正任豚都好少介意部機性能唔及人哋
好撚大部
手制(3D控制裝置)兼容 FPS(2D遊戲)

但點都唔及keyboard mouse(2D控制裝置)support得咁native
我係咪要寫明我係曲
800, 60FPS,但重一倍,電量就得2個鐘⋯
Switch 本身都已經有人屌重⋯你做得手提機就點都要有取捨嘅
1080P60對Handheld嚟講係不切實際
但唔代表540P~720P 平均24~28FPS嘅性能係足夠
所以咪解釋到點解咁多人期望有加強版去補足機能
但係結果任豚就永遠極盡嘲諷之能事去掩飾機能不足其實都會影響到遊戲性
根本就一樣戇鳩
之前重吹到switch出pro又4k又dlss,依家連steam都做唔到,真係得啖笑
起碼2tb
買多幾張SD卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞