(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
似果張 006 九宮格中間果格, 不果係 5x 阿叔
得iron man同古天樂帶得好睇
rdj, 古仔呢d, 戴20蚊鴨記老花款都型架啦
但係戴完都係降咗grade

加多個
佢哋本身個樣好高分
戴完呢副眼鏡扣咗啲分
都仲係好高分
之後配鏡係咪用第一行度數就得?
仆你個街, 啱啱同以前東海acc sales 吹完水 (變左酒友所以仲有 keep contact)

我知點解今日咁撚多人搞鳩東海啦

屌你老母, 好撚小氣囉

XX
你諗住以後做一樣度數?
咁你要話埋比人知你散光axis同PD係幾多

最方便就係直接比用緊嗰個眼鏡佢,叫佢做一模一樣
你配東海唔係有卡咩, 如果想 copy 跟卡個度數做就得

鏡袋資料 suppose 係比行內人睇, 唔會預客會睇得明
講小小,我都算東海fans

係咪呢排多咗宣傳,所以有人要抹黑下
日本金子眼鏡打磨收¥3300
二舊水左右
我估香港都係差唔多

我既睇法係
建議大家買多d唔同款試
但用緊既可以保養同維修,好野可以用十幾廿年都好似新既一樣
你講嘅xx 應該又係新黑?
唔見左
唔講太白, 因為佢都係呢到

簡單黎講就係, 有間眼鏡鋪頭, 2個中文字嘅 (簡稱A)

A 個東海 acc sales 涉嫌偏幫A 鋪頭另佢d 東海包裝靚d

咁其他眼鏡鋪頭 (簡稱 B C D E) 就聯群結黨各自向自己嘅東海 sales 投訴

A 可能唔知樣衰左定老羞成怒, 就搵人搞左場大龍鳳, 周圍去挑戰d 賣東海嘅鋪頭, 如果check 到佢地賣得太平就有藉口叫sales 做野 cut acc

好撚小學雞囉 XX
我份人好公平, 1單還1單

今次係中文名鋪頭搞事
咁你拎鏡袋去啦, 眼鏡鋪 sales 識睇架啦

btw.....買得眼鏡點解唔驗埋眼

驗完你有權話跟返舊度數都得架喎
Lm
coating應該冇得保養?
Thanks巴打
你提一提有卡
即刻搵下 終於搵到
Pxyx?
之前都搞鳩某間賣KenOkuyama.
唔洗 thx 好小意思, keep 好佢啦

多數人係唔見鏡袋, 但係張卡會 keep 得好好

掉返轉就小見
呢單野, 說話到呢到, 唔講啦

XX 心照啦總知

人不在江湖, 我就當睇戲咁睇架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞