(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
阿皇儲。。。。我明白你要搵食,但唔好咁肉酸啦做好功課先上黎水我地D連登仔。唔係就返去高登R撈,又或者上淘仔搵下有咩流4賣
咁要等旺角權威皇儲視光師報料,有邊個牌子邊個官網,等我哋學野。
zeiss 要有藍光得 blueguard 用得過, 都無第二 option

係咪引導我答無得揀答案嘅問題
個人化間間都做到俾你
所謂個人化都係靠個細細嘅工具度咗瞳高後頂距傾斜角wrap angle就得。
Zeiss機Hoya機做個樣俾你覺得grand啫。

個人化最重要都係眼鏡佬細心較得好度得準。
我真係唔識
係,

首先第一, 唔係間間鋪頭都 officially 有呢d acc 去賣, 好多時都係接單再搵行家拆貨

承接第1, 如果果間鋪頭無 officially 有acc , 咁牌子就唔會提供相關 training, 咁自然就無人幫你識量度

最終就會好似你咁講, 流流地
Budget around $1200 有無鋪頭推介
第一次配
其實都唔知邊個肉酸
好啦

大家傾下又一日
東海有1.76唔係好啲咩
Zeiss 成千度冇記錯仲貴過東海
成千度我諗定制會比較好
但價錢又係另一個lv
如果你所謂 "好d" 係輕d 薄d ...係嘅, 你啱

但係講光學質素, 點都係 zeiss

咁好野係貴d 架啦
比人篤爆都唔肉酸咩,不認不認還需認
下次去你鋪頭感受下d無敵藍光鏡,順便睇吓有咩流4賣
無得講嘅

現成西裝 vs 度身訂造西裝

點比
大家唔好咁痴線,洋腸巴點睇都唔似視光巴呀
你去啦, 去搞鳩佢啦

搞完玩完, 比返個 report 一眾巴打
因為佢似budger buyer
根據 #279 老鼠巴嘅 logic

你係我嘅人
budget buyer 去 owndays jins zoff 啦.....

便宜又大碗
有隻老鼠比大家齊齊玩下
要搵食嘅係你,抹黑人又係你,比人篤爆扮無知又係你。。食相太肉酸啦 阿皇儲
快d 去人地鋪頭玩啦

定係齋講唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞