(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
你估間間係Genic 咩
皇儲。。。又想轉移視線,射波比人
又係柒到喊
你中意啦

返正連登都係得返d 打手 / 鳩噏怪

個個上黎鳩噏唔洗本

包括我自己
Ching識啲嘢喔。

水貨冇乜問題,只要佢肯跟進。
佢絕大部貨都係直接同日本拎,又唔使俾中間人代理食一浸。

所以chang’s先咁憎佢咋嗎
所以不嬲都推呢間

之前配合海港城 coupon 簡直超值
大家去開邊間睇呀
我去開零式光學同the new black optical
睇埋新哥對iambic (圓框) /typographer (方框)
united 唔係唔好, 但太多人戴
其實賣過假野仲好意思做生意
ED 野一次不忠架啦
賣假真係好仆街
如果個個好似巴打咁知廉恥, 呢個世界唔洗有海關, 唔洗有消委會

好多酒樓, ig shop 歐洲水貨都係不斷改名然後不斷再出發
friday night 咁靜嘅
眉鏡黎
Edmond 都可以
Progressive lens 應該揀邊隻?
板材好易刮花

磨沙鈦框耐用d
上樓鋪真係唔知信唔信得過喎

至於會唔會賣流4, 我自己就覺得間間都會
次次放瞳之後都好想嘔
又無食慾兩三日咁
漸進買Zeiss啦

唔洗諗無後悔
想問下東海依家係快x定明x代理?

Ps:行內
Ching副金子係香港買?
我個副係日本買 想拋光但唔知點搞
我倉庫買
我果陣都係用email直接contact番金子果邊
之後會叫你寄副框過去日本比佢地check下有咩問題
佢會報個價比你知 咁如果價錢各樣冇問題
佢會用Paypal叫你比錢
比完錢過幾日就整番好寄番黎香港lu
Btw 如果想知多啲detail可以問番金子巴 佢會熟啲
買支手持打磨機 + 雙星拋光油 / 省銅膏 自己打磨仲快啦
每次落非常少 (半粒米咁) , 慢慢打上去
配蔡司85折抵唔抵?
啱啱由副戴咗5年嘅Zoff轉咗Zeiss digital SV, 中距離到遠距離嘅視野清到1080p upgrade上4K一樣
但係近距離反而矇咗
副眼鏡帶多個禮拜再睇下點...
利申: 不惑之年
師兄,新眼鏡係唔係加深左近視或者散光?
反正間間都溝貨賣
大家自己去淘寶買好過啦價錢先500 600
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞