(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
想識西裝眼鏡男拍拖

利申:男
之前配果時揀左用zeiss , 仲以為中伏
好彩睇到巴打個post
點解唔得?
高度數可以揀細框,就埋眼距就最好。

揀啱架用1.6 ASP可能仲薄過揀錯架用1.67ASP
可以,我好多都鏡貴過架,但點為止平同貴先,有冇budget
呢間野有被害罔想症咁
有講過佢間嘢?
做乜衝出黎柒,
追曬post都好似冇講過佢
我以前係個 sales 仔, 上training 人地講咩咪背咩囉, 我洗咩同佢背後分析咁多, 要我sell 你 d 產品幫你跑數, 仲要我自己做研究呀

我淨係知道2件野放出黎對比, 1件黃1件唔黃, 我拎住呢樣野黎sell 客已經夠啦

至於你果d 分析, 連我自己都唔識, 你覺得用黎 sell 客會有用

sell 客好簡單架渣, 望完實物, 做完 demo, 睇埋價錢, 喂, 事實擺係你面前啦, 自己識揀架啦

最後唔明你點解不停幫我升 lvl 做視光師, 不過你有咁嘅知識分析咁多數據, 睇黎你似視光師多 d 喎. 定係你係蔡司果邊嘅 lab / sales
啱啱訓醒望下佢個 ig....得 2000幾人 follow, 再望埋開係邊......銅鑼灣蘋果商場

咁我明啦, 開係果個死場.....緊係想係網上刷人氣啦, 因為果d 場跟本唔會有人行

呢d 鋪頭....已經唔需要再大家晒時間去討論, 我真係好似某個巴打名咁"識佢係老鼠"

佢可能悶得濟想人都幫手討論下掛 but 佢有咩好比人討論, 連我呢d 口痕友都覺得晒時間
你繼續高登連登兩邊sell啦,人又係你鬼又係你,成日叫人睇官網,依家認真睇完啦。。講事實,你又話你唔識咁多。
Btw 你個底黃左啦,手法語調一樣…賣假金子都算啦。高登出哂你d相啦,英腳皇儲
你要點諗我無你辦法

再講多次,

你覺得我係 "視光師" (幫人驗眼果d), 我可以話你知我唔係.

你覺得我係 "高登視光師巴打" (賣假金子嘅), 我都唔係

我只係一個時間多得濟, 現左無業嘅前眼鏡銷售員
我都想我係佢

人地雖然比你地笑賣流4, 但係衰衰地叫做視光師 + 自己係老細

你地笑還你地笑, 錢已袋
其實
一時又話genic 一時又話corner 一時又話鏡片sales
搞清楚未⋯
定係佢撈足咁多瓣
果位巴打其實好nice
同埋佢style 係會推阿波羅同asahi
巴打心水清

連登 sor 兒登, 最中意亂估當真架啦

歷史上起錯人底嘅 case 多如天上繁星

笑下咪算
阿皇儲做任何生意,旁門左道冇用架,賣假金子被人踢爆,係連登拉生意被人封艇。跟手返高登sell,再化身另一人,就以為冇人知。一比人篤爆就賊喊捉賊。想唔比人知就改下個格先啦
應串則串, 應認真則認真

講真, 你見到果d 咩

"眼鏡戴左10年就爛左 "
"鏡片配左5年就花左 "

你點忍到唔串鳩佢呀

我都話, 現實要做客就要忍姐, 連登 我忍你老母啦
你真係死牛一邊頸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞