(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
無用
一樣會溶 無得搞
已經溶左幅vintage tart FDR
dvp 都黃....呢個世界真係無鏡片識合你

係色差, 影像修正等等光學技術上, Zeiss 已經係業介公認最好嘅鏡片

以前我d 客, 如果係從事影像, 執圖等等嘅工作, 對顏色準確度要求好高嘅職業, 例如攝影師或姐廣告設計都係只會用 zeiss

最後, 可能東海同 zeiss 比到其他鏡片太大壓力, 所以開始比人屌
除咗眼鏡88,有邊間會收消息券?
你呢d 咩邏輯, 離開左唔比配眼鏡咩

買左嘅野就係買左架啦, 咁隨時有有咩問題

你要睇 superb 我都有得你睇

anyway, 你地中意blueguard 就 go ahead, 自己接受到就ok
更係知你咩都有啦,老板
你都好關心你d所謂舊同業
老細, 我關心就唔會玩踢爆啦
咁慘
擺左幾多年?
係點溶法 有無相睇下
笑死忍唔住unblock睇睇佢俾你哋圍屌
擺左2年幾已經身亡
原本

最尾釘位附近已經變型 凹左入去
跟住愈出愈多油 你愈搞佢愈死得快
How about Nikon 防藍光?評價如何 買左
真係好sad 呢幅野好靚
睇黎堅係難保存
因住比人話新黑打手
收支付寶個啲?我見好多眼鏡舖都收支那付寶
係咪 pure blue

如果係 pure blue 就係好野

雖然我無上到 nikon training, 因為我果期已經打算唔撈所以無去上

不過我自己都配左對 1.67 8軸pure blue 玩下

望過d 色底, 色散, 影像扭曲等等....佢係非常之抵玩, 對得住個價有餘

如果要玩藍光個人化鏡片, 應該市場上暫時得佢一個牌子做到
我1.74 好貴 咁可能更好了 無買錯 thanks 我都係影開相所以選Nikon覺得呢啲攝影相關既光學廠唔會太差
8軸 1.74 好似 made in japan 添
呢啲細節真係唔識
但個日同sale都傾得幾開心
又知大家都黃
我諗唔會水我掛
影相夠budget就蔡司啦
逼狗跳牆,老羞成怒
我唔理你乜9牌子la, 鬼識你咁多嘢咩,又要扮大袋串人窮,問你專長你又縮好聲好氣問你又兜圈,你撐林鄭藍絲都起碼要隨口噏到幾句原因掛啊麻

人各有所愛,本來就好正常,但你似鏡片廠多過用家
我唔係睇唔起鏡片,平有平用,貴有貴用好正常but討論區都唔分享得仲扮正義超人又話已經辭職無做眼鏡,連爆行內秘密都敷衍,問你藍光鏡係咪”名大於實”就兜圈維護眼鏡舖利益

可恥!
當時無
佢黃唔黃我唔知, 唔係討論重點

不過可以肯定呢個產品係好野黎無水你

同埋sales 要氹客開心係人工包左
痴線

上網齋講又話鳩噏

比相你睇又唔信

叫你落眼鏡鋪睇實乜又唔敢

1尾係到兜圈果個係你

我鳩鳩地都叫影左張相你睇, 似乎唔肯面對現貨果個係你喎

你係咁想知清楚件事嘅, 已經提供左2個方法比你, 1係去東海官網睇, 2係去眼鏡鋪睇實物, 睇完真係黃嘅, 擋唔到藍光嘅, 再黎屌我都未遲

不過就唔好乜都未做就 "否定, 唔信, 無可能"
同埋無玩開眼鏡嘅人多數都係會買返光學牌子野

感覺穩陣d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞