(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
P牌都好笑?你隻藍絲狗祝你生生世世做中国人
有種就答你行家啲質詢等大家學吓嘢,你唔係慈悲為懷,失業冇做眼鏡舖上嚟爆料嘅咩?你除咗R生意見唔到有咩鬼鼠蠱惑野肯講喎
急到開個 P 牌黎追撃人唔好笑咩

有時間嘅諗下點改善自己盤生意啦
真心嬲,一心睇你爆內幕嘢,點知坐低變咗sell嘢
都唔緊要嘅,係值嘅話又唔拘,你又言之無物,推左走右,問非所答,咩都嗌我落眼鏡鋪睇示範,跟手比你行家踢爆埋東海藍光咁取巧成份。。。

你做咩避開唔敢答下面你依位真行家
https://youtu.be/00shuCBC-Nc
如果張你嘅毅力放返係你盤生意到應該會再做好d
收皮喇垃圾打手,比我屌到冧晒水
不如咁啦,益下我哋,你又講到自己冇做依一行不問世事,打擊歪風,你當我係你對家又好咩都好你敢唔敢公開你嗰行嘅成本價,反正你哋眼鏡依行咁好賺
想知東海 cost

既然你話得我係東海經理, 黎我到開個acc 咪比你知囉

唔多 10萬開到個acc
企開啲啦~屌你老母
我要大廠啊,邊撚到輪到你啊
放出嚟la又CC縮縮又話打擊歪風,依家比機會你爆大鑊益下我哋去買嘢壓價

唔準縮啊傻閪
連我呢d acc 都開唔到....

um....點解呢 點解呢

會唔會係間鋪太廢

生意唔夠...又或者某d 野唔合規格呢
你講緊乜9啊 比我逼到傻Q咗?
我要來貨單啊縮沙死全家
支持你上嚟爆內幕!一律$1997套裝
講真我支持你貴野冇平,平嘢冇好㗎,所以反正你話自己又唔係sales屎R生意,不如大方啲一於益下大家

咩牌子都得㗎唔怕講喎
係呀, 比你逼到傻Q 左啦

啱啱老闆話小左一半訂單呀
啲性格都幾似
搬龍面
面皮厚過老花鏡
一時又鏡片博士一時又話只係一個sales仔
想睇下但係香港好似無
我都中過... 最過癮係同佢講花,佢話嗰批有問題,幫我換隻更防花嘅

點知都係一鳩樣
我通常都係睇post多,但條友成日扮鏡片博士,叫人睇官網,又話窮L買唔起貴鏡,我就上官網睇下,點知比我篤爆,又話你係打手,話自己唔識咁多,只係sales一名,跟手spin去大西洋,但繼續側側膊扮冇事,扮專家博士。以前睇過佢post,手法一撚樣。依家次次有人提假金子,條友邊有出過聲。又話自己係sales 仔爆料。。一聽到假金子,即時變嚨啞人事。。。

所有舖名都係尼條Charles 紐約腸提出嚟,咩上目,新黑,溥儀,corner,二弧,仲有其它,從來唔見佢提假金子Genic ,咁撚西嘅舖,佢點可能唔提
如果其他舖賣流4,條腸點會唔講呀?即時9衝搵佢”以前”相熟嘅Sales 爆料啦

條腸講過咩。。藍光鏡專家

再睇下真身,次次都係同一招,咩東海90幾%,其他就30幾%,叫你落舖自己睇

肯定係佢啦 成日提genic
"再睇下真身,次次都係同一招,咩東海90幾%,其他就30幾%,叫你落舖自己睇"

個個sales sell 呢隻鏡都係咁講架啦
90%唔係我作出黎, 東海自己講, 我照稿讀架啦

"所有舖名都係尼條Charles 紐約腸提出嚟,咩上目,新黑,溥儀,corner,二弧,仲有其它,從來唔見佢提假金子Genic ,咁撚西嘅舖,佢點可能唔提。"

唔講 Genic, 因為 genic 都比你追撃到收皮啦, N 年前連登cap 圖又會咁啱 timing 話搵到就搵到

連登真係唔好叫討論區啦, 講就話打手, 踩就話抹黑
其實 google 下本土牌子眼鏡, 我講果3個有咩唔妥

仲有個 absolute vintage
你班連登打手性格夠似

邊個唔跟風向就出幾十個 acc 攻撃
不如你求其作個身份扮自爆算啦
唯有樂趣啲睇,有#230043呢啲痴線佬炒熱下個post
無必要咁做, 因為你係連登比人假定左係乜就乜

本身諗住上連登物認真, 上黎鳩噏無責任要付.

cap 圖攻撃...邊個唔識姐

我唔中意搵返以前自己鳩噏過d 咩, 不過班友 cap 圖選擇性 cap, 又淨係cap 不利人果d

咁我就真係花左小小時間睇下自己以前鳩噏過d 咩

話我黎 r 生意

明明分左類, 要咩功能買咩牌子, 又話我盲推東海

而家講東海又比人話東海 sales, 以前講 Zeiss 又比人話 Zeiss 打手

cap 一兩張圖就作故仔, 十足d 狗仔隊咁, 係咪蘋果記者黎晒連登寫文

唉, 唔怪得知 cctoy 咁易帶到風向

講多次, 上連登真係勿認真
本身都係 hea 下 hea 下當一日
眼鏡po 點可以冷冷清清

可況咁多人陪我搞事
仆街,zeiss 到手,同一度數比以前瑞士寶真係銳利同通透好撚多
買左藍光嗰隻,但確實色溫比白鏡暖
結論:貴到on9但真係值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞