(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
半價一街都係
海港城最貴個間用卷蔡司9千2埋單減3000咪66折囉
點先叫深?
自從有 coupon 之後所有消費都係海港城
請教下點先用到
見佢條款寫只可用用三張 係咪可以拆單
姐係應該直接收張券,再去亮xx配成套?定係去左rayban官方店買架再去第二度配鏡
係 分2單 、
去海港城 rayban 官店買架

再去海港城亮記配鏡

2間都可以用 A 券, max 可以-$6000
未配過咁貴而家呢副1500左右已經係配過最貴
做人要不斷upgrade, 不斷進步, 不段跨過自己嘅極限

你以前無, 你將來就會有

你下下諗住 $1500 已經係自己極限, 邊會比心機搵錢再進步落去
問題係咩蔡司鏡果d我完全唔識,又唔知/feel唔到有咩分別個人又粗魯,怕整爛,所以諗緊配太貴好似唔係幾好
呢d 洗咩識架

1街MK 個個幾十萬買隻勞力士, 你估個個識錶

都係買黎做身份象徵, 襯托下自己

同埋愈貴嘅野, 品質相對愈好, 愈難爛
做人就係要咁樣

今次洗$5000, 下次起碼洗$6000

要話比自己聽呢舊錢我洗完轉頭就搵得返
上目定浦儀好?
問句on9野 靚差鋼水放係眼鏡度 除左硬度耐久度 會唔會睇得出
有d 濕鳩眼鏡一見都唔開胃
有雷朋logo威威啊嗎,啲Lao佬乜都要大大個牌子印喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞