(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
佢講就兇狠 做就
真係識佢係老鼠

落到鋪頭一個唔好彩仲要比人玩返轉頭
雖然我覺得你似藍店sales 係咁水人去中國名店配貴鏡

但呢樣我贊成

最好你地圍内打返場 互爆對方點呃人 等黎緊要買鏡既一眾巴絲有個參考

不過我冇興趣知你地邊個打邊個 係度小學雞指黎指去 我淨係想知邊間係黑店要避開
你覺得我似咩都無所謂, 我唔會同你坳

根據連登準則, 馮係賺錢嘅都係黑店

自己同鏡框代理入貨, 自己去同鏡片廠配鏡

咁就唔洗比人賺
呢啲post都有得嘈交
抹黑真係好易

難分真與假
咁都有得嘈
唔係討論眼鏡入嚟都冇意思 睇條藍絲點無恥簡直影響心情
你覺得無意思又要全部人陪你覺得無意思

共產黨咁樣
打手以己度人
你hard sell東海到無我境界,連自己都呃埋
正式宣佈,你由東海打手升級到東海鏡片廠銷售部經理

我都忍唔住上水睇吓,我點解變咗你哋行家求撚期作段故仔話「xx」就係到打稻草人依個吹水能力+自圓其說,簡直可以去灣仔書展會出書

你對眼鏡框嘅熱衷程度直頭係零,反而一講鏡片十居奇九有你出現,咩話題都可以拉返去東海到
又話走嘅喂

咩風吹你返黎呀姣婆四
咁唔算深
可以就咁做1.74/1.76
唔知你想配咩牌子,但6千內應該搞得掂
其實好簡單,關於鏡片嘅所有疑問,一律東海
推薦如下:
要平嘅話首推「東海」
要貴嘅都係首推「東海」
要藍光嘅首推「東海」
唔要藍光嘅話都係首推「東海」
深度數首推「東海」
冇度數都係首推「東海」
厚嘅/薄嘅都係「東海」

盲嘅/啞嘅/色盲嘅一律「東海」

其他牌子一律垃圾不作考慮
不要問只要信,唔準駁嘴有疑問睇官網/去睇sample

以上資料由東海鏡片銷售部經理及一眾打手提供

*我係咬住你唔放啊吹咩屌柒我囉,祝你生意興隆wo
想問吓d舖頭話鏡片1.6, 係咪已經代表呢塊鏡係非球面?
定係有分非球面1.6同球面1.6?
太悶啦, 仲未有人黎攻撃我嘅

自己黎個總結先, 根據目前情況, 我打緊3份工 (或者有3個身份

"你識我係老鼠" 派嘅講法, 我係"高登視光師巴打"

"kintry" 派嘅講法, 我係"東海鏡片sales"

"恆久䌓榮安定" 派嘅講法, 我係"藍店sales"

究竟我有無第4份工呢 (或者第4個身份)

好想知

快d 幫我加多幾個身份
傻左
唔一定,1.6都有球面。睇鋪做法或收你咩價

ASP非球
SPH球
DAS 雙非

鏡袋或單或鏡卡會寫埋
追擊中,此為人手推帖
祝你生意興隆
公道d,其實洋腸巴都有推過Zeiss

大家繼續
如果你想新黑+ Eyevan , 荃灣店係幾好行
講得咁,多數係啲舖頭出啲19package送1.6 鏡
建議問清楚好,冇咁容易中伏
唔係話package=伏,但舖頭出package就係target啲懶人
其實荃灣一樣咁多人
閒日5點前都係無乜人 請一日假去囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞