(眼鏡撚交流討論) 貼你副眼鏡13 消費券買眼鏡?

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
玩開相機撐開zeiss
所以最後都係揀左zeiss 1.74
以前冇研究去街坊舖俾人水整瑞士寶整足咁多年,希望真係有明顯分別
白鏡皇者一定係 zeiss
繼續 follow 呢個 po

好好玩
白鏡無需要考慮東海

價錢, 品質, 市場上比佢平比佢好嘅多到離普

人地皇牌product 係藍光鏡 lutina

即係你去 cartier 就係要買佢d 鑽介, 齋買隻無鑽love 介有咩好討論
等有消費券買多隻steady先 2000蚊幫補下
睇中下面依隻
陣間又畀人屌死窮撚 二千蚊都要等消費券
但係佢 1.76 power range 好難做

stock 鏡淨係包到 1000近視 200散光, 好似5叉幾野面價

過 200散光要做 rx, 個價好似 6叉幾7叉

呢個價我 sell 返 zeiss 唔好, 又唔洗講到口乾

深度數深散光嘅.....拎住 zeiss 個名黎 sell, 你係要比我食架啦
好肉酸,又扮中立,來來去去 東海、蔡斯,做咩收口唔提你個「$1997東海套裝」啊?

打手重水份到mon post當返工,睇嚟你真係辭咗職冇做眼鏡舖sales,轉咗做全職打手
肉酸...大家咁話啦

開個P acc 指向性咁回覆我, 想話你唔係收左利益, 玩針對都唔得

我鳩鳩地都叫比到d 鏡片info. 大家, 請問你呢....

黎黎去去都係3幅皮, 抽水+打手+抹黑, 個 feel 係行過路過唔好錯過咁

比相你睇 > 唔信
叫你睇人官網 > 唔做
落鋪頭睇實物 > 唔敢

仲有, 1陣又話我係鏡片廠sales, 1陣又話我 sell $1997 套餐

唉, 都無你咁好氣
真係咁等消費券救命嘅, 留黎食飯搭車算數啦

買咩眼鏡呢d 身外物
steady 啲多邊真係特別正
粗幼好適中
想買一副溝死女嘅眼鏡,求推介
打手味濃,各位自重
我只不過行過路過嘅小薯仔,nobody cares,走先 bye
阻住你哋圍爐扯猫尾搵食,真係失敬
係走先好

我係到預言唔洗幾耐又有 P acc 搵上門撩交嗌
頭先食花生unblock完佢 唔小心睇到句等消費券救命 真係救命

想問下上網搵到呢個東海鏡片包裝
每塊上面有兩行度數邊個先係真正度數
應該係S係度數 C係散光?
依副仲要賽璐珞
雖然洋腸巴你有時好搶口下,不過好配服你對個痴線佬仲可以打咁多字
上邊先係你度數

下邊係隻鏡 total power, 1般用家無需理會

eg -5.50 近視 -1.25 散 = - 6.75
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞